Når du har forbindelse til internettet, og du vælger Hjælp i Adobe-programmet, åbnes programmets hjælpeside på Adobes websted i browseren.

Hvis du vil se programmets hjælpesider, når du ikke har forbindelse til internettet, kan du hente en PDF-fil med hjælpedokumenterne til Adobe-programmet ned på computeren.

Bemærk:

Du kan indstille dit program til at åbne PDF-filen på din computer, når du vælger et hjælpeemne eller trykker på F1.

Vigtigt:PDF-filen med hjælpedokumenterne er den version af programmets hjælpesider, som programmet blev leveret med. Det er muligvis ikke den nyeste version. Den produkthjælp, der findes på Adobes websted, er den nyeste version og opdateres regelmæssigt, så den indeholder oplysninger, der er tilføjet efter udgivelsen af programmet.

Hent og brug PDF-filen med hjælpedokumenter til et Adobe-program

1. Før du begynder at hente PDF-filen, skal du kontrollere, at der er forbindelse til internettet.

2. Du finder PDF-filer med hjælp (på engelsk) til Adobe-programmer som angivet i følgende tabel.

Hvis du vil downloade en PDF-fil med hjælpedokumenter på et andet sprog end engelsk, kan du besøge PDF-filer med hjælpedokumenter lokaliseret til andre sprog.

3. Højreklik på linket til PDF-filen med hjælpedokumenter (eller brug control + klik i Mac OS).

Bemærk:

Under Tidligere versioner kan du downloade en PDF med hjælp til CS6 eller tidligere versioner af produktet.

4. Vælg at gemme en fil, der er linket til.

Bemærk:

Alt afhængig af hvilken browser, du bruger, kaldes denne funktion Gem link som; Hent fil, der er linket til, som; Gem fil som eller lignende.

5. Følg browserens anvisninger for at gemme PDF-filen til den ønskede placering på computeren.

6. Vis PDF-filen ved hjælp af Adobe® Reader®-programmet.

Hent Adobe Reader, hvis det ikke allerede er installeret på computeren.

Brug PDF-filen med hjælpedokumenter fra Adobe-programmet

Du kan indstille programmet til at åbne den hentede PDF-fil, når du vælger et hjælpeemne eller trykker på F1.

Kopiér den gemte PDF-fil med hjælpedokumenterne til den rette placering på computeren, afhængigt af styresystem og sprog.

Vigtigt: Undgå at ændre filnavnet på den PDF-filen.

PDF-fil med hjælpedokumenter (på engelsk)

Bemærk:

Hvis mappestrukturenAdobe\PDF\pdf ikke allerede eksisterer inde i mappen "Dokumenter" eller "Delte dokumenter", skal du oprette de(n) manglende mappe(r), før du kopierer PDF-filen.

Creative Cloud-, Acrobat- og Elements-programmer:

• Windows 7
    C:\Brugere\Offentligt\Dokumenter\Adobe\PDF\pdf\
  • Windows 8
    C:\Brugere\Offentligt\Offentlige dokumenter\Adobe\PDF\pdf\
  • Mac OS
    /Brugere/Delt/Dokumenter/Adobe/PDF/pdf/

Eksempel: /Brugere/Delt/Dokumenter/Adobe/PDF/pdf/photoshop_reference.pdf

Creative Suite CS6-programmer:

Vigtigt: Kopiér CS6 PDF-fil med hjælpedokumenter fra Adobe\PDF\pdf\cs6\-mappen for at få den til at fungere med CS6-versionen af Adobe-programmer.

• Windows 7
    C:\Brugere\Offentligt\Dokumenter\Adobe\PDF\pdf\cs6\
  • Windows 8
    C:\Brugere\Offentligt\Offentlige dokumenter\Adobe\PDF\pdf\cs6\
  • Mac OS
    /Brugere/Delt/Dokumenter/Adobe/PDF/pdf/cs6/

Eksempel: /Brugere/Delt/Dokumenter/Adobe/PDF/pdf/cs6/photoshop_reference.pdf

Lokaliserede PDF-filer med hjælpedokumenter

Bemærk:

Hvis mappestrukturen Adobe\PDF\<locale>\pdf ikke allerede eksisterer inde i mappen "Dokumenter" eller "Delte dokumenter", skal du oprette de(n) manglende mappe(r), før du kopierer PDF-filen.

For at hente hjælpefilen på fransk skal du f.eks. oprette mappestrukturen som Adobe\PDF\fr\pdf. For at hente hjælpefilen på tysk skal du f.eks. oprette mappestrukturen som Adobe\PDF\de\pdf.

Creative Cloud-, Acrobat- og Elements-programmer:

• Windows 7
    C:\Brugere\Offentligt\Dokumenter\Adobe\PDF\<sprog>\pdf\
  • Windows 8
    C:\Brugere\Offentligt\Offentlige dokumenter\Adobe\PDF\<sprog>\pdf\
  • Mac OS
    /Brugere/Delt/Dokumenter/Adobe/PDF/<sprog>/pdf/

Eksempel: /Brugere/Delt/Dokumenter/Adobe/PDF/da/pdf/photoshop_reference.pdf

Creative Suite CS6-programmer:

Vigtigt: Kopiér CS6 lokaliseret PDF-fil med hjælpedokumenter i Adobe\PDF\<locale>\pdf\cs6\ mappen, så den kan arbejde med CS6-versioner af Adobe-programmer.

• Windows 7
    C:\Brugere\Offentligt\Dokumenter\Adobe\PDF\<sprog>\pdf\cs6\
  • Windows 8
    C:\Brugere\Offentligt\Offentlige dokumenter\Adobe\PDF\<sprog>\pdf\cs6\
  • Mac OS
    /Brugere/Delt/Dokumenter/Adobe/PDF/<sprog>/pdf/cs6/

Eksempel: /Brugere/Delt/Dokumenter/Adobe/PDF/da/pdf/cs6/photoshop_reference.pdf

Når du har installeret PDF-filen:

1. Afbryd forbindelsen til internettet.
  2. Afslut og genstart programmet.
  3. Vælg Hjælp > Hjælp til [produktnavn], eller tryk på F1 (i Windows) for at åbne den gemte PDF-fil med hjælpedokumenter på din computer.

Bemærk:

Hvis computeren har forbindelse til internettet, åbnes onlinehjælpen, når du vælger Hjælp eller trykker på F1, selvom PDF-filen er installeret. Afbryd forbindelsen til internettet for at sikre, at PDF-filen åbnes korrekt, når du er offline.