Start Windows i diagnosetilstand

1. Log på systemet med administratorkonto.
  2. Deaktiver startelementer, og genstart Windows:
    1. Vælg Start > Kør.
    2. Skriv regedit i tekstfeltet Åbn, og tryk derefter på Enter.
    3. Klik på Diagnostisk start på fanen Generelt.
    4. Vælg påkrævede tjenester for dit produkt på fanen Tjenester.

Vigtigt: Hvis du foretager fejlfinding af problemer i forbindelse med et CS3-produkt, skal du aktivere FLEXnet Licensing Service. FlexNET Licensing Service er påkrævet for alle CS3-produkter, og hvis det ikke er aktiveret, kan programmet ikke startes.

5. Klik på OK, og vælg Genstart i dialogboksen Systemkonfiguration.

Bemærk: Efter genstart får du en meddelelse om, at systemkonfigurationsprogrammet har ændret den måde, Windows starter på. Klik på OK, og klik på Annuller, når hjælpeprogrammet Systemkonfiguration vises.

Fortsæt med trin 3 - 5, hvis du vil foretage fejlfinding af videoproblemer:

3. Tryk på tasten F8, før Windows starter, når du ser en meddelelse som f.eks. "Avancerede startindstillinger".
  4. Vælg VGA-tilstand fra listen med startindstillinger.
  5. Klik på OK i dialogboksen Desktop for at starte Windows.

Genstart i normal tilstand

1. Vælg Start > Kør, skriv msconfig og klik på OK.
  2. Vælg Normal start på fanen Generelt, klik på OK og genstart computeren.

I Adobe Captivate-demonstrationen herunder vises, hvordan Windows startes i diagnosetilstand. Der findes yderligere oplysninger om demonstrationen i Se Adobe Captivate-demonstrationer i vidensdatabasens dokumenter (kb403894).