Berettigelse til gratis opgradering

Du kan være berettiget til en gratis opgradering, hvis du har købt Adobe-softwaren (fuld version eller opgradering) omkring tidspunktet for udgivelsen af en ny version af softwaren.

Adobe Creative Cloud-opdateringer

Adobe kan tilbyde de nyeste versioner af programmer til Creative Cloud, efterhånden som de bliver tilgængelige. Du kan finde flere oplysninger om Creative Cloud-opgraderinger i Ofte stille spørgsmål om Creative Cloud.

Anmod om en gratis opgradering

Kontrollér, at du opfylder kravene

Du skal opfylde alle kravene.

Har du en enkeltbrugerlicens eller en uddannelsesversion af et Adobe-softwareprodukt
Er du ikke sikker på, om du har et enkeltbrugerprodukt? Se Find din softwarelicenstype.

Du har registreret serienummeret
Se Indstillinger for produktregistrering.

Du har et ordrenummer som bevis på dit køb

• Har du købt det fra Adobe? Du skal bruge dit ordrenummer.
  • Har du købt det i en butik? Du skal bruge en elektronisk kopi af kvitteringen for salget, der viser butikkens navn og adresse, produktnavn, den version, du har købt, købsdato og varens pris. (Scan kvitteringen, hvis den ikke er i elektronisk format.) Se Gyldigt købsbevis.

Du har et produkt, der er kvalificeret
Disse produkter kvalificerer ikke til gratis opgraderinger:

• Produkter købt gennem Mac App Store
  • Brugte produkter inklusive software modtaget via licensoverdragelse
  • Selvstudie-dvd'er, prøveversioner, betaversioner, NFR-versioner (Not For Retail) og OEM-pakkeversioner

Ansøg om opgradering

Gratis opgraderinger efter lanceringen fås kun gennem Adobe, og det kan ikke bruges sammen med noget andet tilbud. Opgraderingen fås i samme platform, sprog og udgave som din tidligere version. (Du kan anmode om et andet sprog, hvis sproget ikke tidligere kunne vælges eller ikke længere udbydes.)

Kontakt os for at finde ud af, om dit køb falder inden for den berettigende periode.

Afviste anmodninger

Hvis du mener, du er blevet afvist ved en fejl, skal du kontakte os. Sørg for at medsende det serienummer, du brugte i din anmodning.

Leder du efter oplysninger om opdateringer eller om, hvordan du køber en opgradering?

Produktopdateringer

Du kan finde flere oplysninger på Adobes produktopdateringsside.

Priser på opgraderinger

1. Se prisoplysninger i Produktkataloget.