Ota selvää, miten voit valita luottokortin tai PayPalin helposti ensisijaiseksi maksutavaksi.

Vaihtaminen luottokortin ja PayPalin välillä

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Tilaukset.

Napsauta siirtymispalkissa Tilaukset
  3. Valitse Tilauksen hallinta.

4. Valitse Maksun hallinta.

Muokkaa maksutapaa ‑ponnahdusikkuna avautuu näyttöön.

Muokkaa maksutapaa

Huomautus:

Jos Muokkaa maksutapaa ‑ponnahdusikkuna ei tule näyttöön, vaan näet sen sijaan Tilauksen tiedot ‑näytön, ota meihin yhteyttä maksutavan vaihtamista varten.  Digital Riverin, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaavan kumppanin, palvelemissa maissa muutoksia ei voi tehdä verkossa.

5. Valitse maksutapa (luottokortti tai PayPal) Muokkaa maksutapaa ‑ponnahdusikkunasta ja tee sitten jokin seuraavista:

• PayPalista luottokorttiin: Jos olet siirtymässä PayPalista luottokorttiin, anna luottokorttisi tiedot.
    • Luottokortista PayPaliin: Jos olet siirtymässä luottokortista PayPaliin, valitse Kirjaudu PayPaliin ja toimi PayPal-sivustossa annettujen ohjeiden mukaan. Sinut ohjataan sitten takaisin Adobe-sivustoon.

PayPalista luottokorttiin

Siirtyminen PayPalista luottokorttiin
    Siirtyminen PayPalista luottokorttiin

Luottokortista PayPaliin

Siirtyminen luottokortista PayPaliin
    Siirtyminen luottokortista PayPaliin

6. Tallenna muutokset valitsemalla Tallenna

Huomautus:

Jos sama luottokortti on liitetty useisiin tilauksiin, kaikki tilaukset päivitetään, kun muutat minkä tahansa tilauksen luottokorttitietoja.