Lisää puhelinnumerosi ja käytä sitä Adobe ID:si salasanan palauttamiseen.

Kun kirjaudut Adobe ID -tiliisi, Adobe kehottaa sinua ajoittain lisäämään matkapuhelinnumerosi tilin palauttamista varten. Matkapuhelinnumeron lisäämisen jälkeen voit palauttaa salasanasi matkapuhelimeesi lähetetyllä koodilla.

Etkö halua käyttää puhelinnumeroasi salasanasi palauttamiseen?

Sinun ei ole pakko antaa puhelinnumeroasi. Voit palauttaa salasanasi Adobe ID -tiliisi liitetyllä sähköpostiosoitteella. Lisäämällä puhelinnumeron voit kuitenkin käyttää matkapuhelintasi kätevästi salasanasi palauttamiseen.

Jos et halua lisätä puhelinnumeroasi tässä vaiheessa, valitse OHITA.

Valitse OHITA

Lisää puhelinnumero tilin palauttamista varten

1. Napsauta lipun kuvaketta ja valitse sitten maa, esimerkiksi Yhdysvallat.

Määritä maa

Valitsemasi maan maatunnus tulee automaattisesti näyttöön.

Maatunnus lisätty automaattisesti
  2. Anna matkapuhelinnumerosi maatunnuksen jälkeen.

Anna puhelinnumero

Huomautus:

Sinun ei tarvitse lisätä viivoja tai välilyöntejä osana matkapuhelinnumerosi muotoa. Järjestelmä lisää viivat tai välilyönnit automaattisesti maassasi käytetyn muodon mukaisesti.

3. Valitse Lähetä minulle tekstiviesti.

Valitse Lähetä minulle tekstiviesti

Matkapuhelinnumeroosi lähetetään kuusinumeroinen vahvistuskoodi.

4. Tarkista matkapuhelimesi ja anna kuusinumeroinen vahvistuskoodi. Valitse Vahvista.

Anna vahvistuskoodi

Matkapuhelinnumerosi lisätään Adobe ID -tiliisi. Voit nyt palauttaa salasanan puhelimellasi.

Puhelinnumero tallennettu

Jos et pysty lisäämään puhelinnumeroasi, ota meihin yhteyttä.

Lisää tilin palauttamiseen käytettävä puhelinnumero suoraan Adobe ID ‑tilillesi

Voit lisätä puhelinnumeron myös suoraan Adobe ID ‑tilillesi. Lisätietoja on kohdassa Puhelinnumeron lisääminen tilin palauttamista varten.

Vaihda puhelinnumero

Jos haluat vaihtaa Adobe ID ‑tiliisi liittyvän puhelinnumeron, katso Osoitteen tai puhelinnumeron vaihtaminen.

Palauta salasana puhelimen avulla

Jos unohdit salasanasi tai saat Adobe ID ja salasana eivät täsmää ‑virheilmoituksen, voit palauttaa salasanasi puhelimen avulla toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Valitse kirjautumisikkunassa Unohditko salasanasi.

forgot password
  2. Anna Unohditko salasanasi ‑ikkunassa Adobe ID:hesi liittyvä sähköpostiosoite ja valitse sitten Seuraava.

email address

Etkö pysty poistamaan Sähköpostiosoite-kenttään ilmestyvää tekstiä? Napsauta kenttää ja ryhdy kirjoittamaan.

Jos saat virheilmoituksen Annettu sähköpostiosoite ei täsmää minkään tiedossamme olevan tilin kanssa, kokeile toista sähköpostiosoitetta.

3. Valitse Palauta salasanasi ‑ikkunassa, miten haluat palauttaa salasanasi: käyttämällä sähköpostia vai puhelinta, ja valitse sitten Seuraava.

Valitse palautustavaksi sähköposti tai puhelin

Jos et ole lisännyt puhelinnumeroa tilillesi tai jos päätät palauttaa salasanasi sähköpostiosoitteesi avulla, Adobe lähettää antamaasi osoitteeseen salasanan palautusohjeet sisältävän sähköpostiviestin. Jos haluat lisätä puhelinnumeron tilin palauttamista varten, katso Adobe ID ‑tilin hallinta.

Huomautus:

Jos et näe Adoben lähettämää sähköpostiviestiä Saapuneet-kansiossasi, tarkista roskapostikansiosi tai katso En saanut odotettua sähköpostiviestiä Adobelta.

Etkö pysty käyttämään sähköpostiasi? Katso Adobe ID ‑tiliin ja sisäänkirjautumiseen liittyvien ongelmien vianmäärityksen Sähköpostia ei voi käyttää ‑kohta.

Jos päätät palauttaa salasanan puhelinnumerosi avulla, vahvistuskoodi lähetetään rekisteröityyn puhelinnumeroosi.

4. Kirjoita kuusinumeroinen vahvistuskoodi Tarkista puhelimesi ‑ikkunaan ja valitse Vahvista.

Anna vahvistuskoodi
  5. Kirjoita uusi salasanasi kaksi kertaa Palauta salasanasi ‑ikkunaan ja valitse sitten Palauta salasanani.

reset password

Salasanasi palautetaan.