Lisää puhelinnumerosi ja käytä sitä Adobe ID:si salasanan palauttamiseen.

Kun kirjaudut Adobe-tiliisi, Adobe kehottaa sinua ajoittain lisäämään matkapuhelinnumerosi tilin palauttamista varten. Matkapuhelinnumeron lisäämisen jälkeen voit palauttaa salasanasi matkapuhelimeesi lähetetyllä koodilla.

Etkö halua käyttää puhelinnumeroasi salasanasi palauttamiseen?

Sinun ei ole pakko antaa puhelinnumeroasi. Voit palauttaa salasanasi Adobe-tiliisi liitetyllä sähköpostiosoitteella. Lisäämällä puhelinnumeron voit kuitenkin käyttää matkapuhelintasi kätevästi salasanasi palauttamiseen.

Jos et halua lisätä puhelinnumeroasi tässä vaiheessa, valitse OHITA.

Valitse OHITA

Lisää puhelinnumero tilin palauttamista varten

1. Napsauta lipun kuvaketta ja valitse sitten maa, esimerkiksi Yhdysvallat.

Määritä maa

Valitsemasi maan maatunnus tulee automaattisesti näyttöön.

Maatunnus lisätty automaattisesti
  2. Anna matkapuhelinnumerosi maatunnuksen jälkeen.

Anna puhelinnumero

Huomautus:

Sinun ei tarvitse lisätä viivoja tai välilyöntejä osana matkapuhelinnumerosi muotoa. Järjestelmä lisää viivat tai välilyönnit automaattisesti maassasi käytetyn muodon mukaisesti.

3. Valitse Lähetä minulle tekstiviesti.

Valitse Lähetä minulle tekstiviesti

Matkapuhelinnumeroosi lähetetään kuusinumeroinen vahvistuskoodi.

4. Tarkista matkapuhelimesi ja anna kuusinumeroinen vahvistuskoodi. Valitse Vahvista.

Anna vahvistuskoodi

Matkapuhelinnumerosi lisätään Adobe-tiliisi. Voit nyt palauttaa salasanan puhelimellasi.

Puhelinnumero tallennettu

Jos et pysty lisäämään puhelinnumeroasi, ota meihin yhteyttä.

Päivitä puhelinnumero

Jos haluat vaihtaa Adobe‑tiliisi liittyvän puhelinnumeron, katso Tiliprofiilin päivittäminen.

Palauta salasana puhelimen avulla

1. Siirry Adobe-tiliisi, anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Jatka.

2. Valitse Anna salasanasi ‑ikkunassa Palauta salasanasi.

Palauta salasanasi
  3. Valitse Vahvista henkilöllisyytesi ‑ikkunasta matkapuhelinnumerosi.

Vahvista henkilöllisyytesi ‑näyttö

Jos et ole lisännyt puhelinnumeroa tilillesi tai jos päätät palauttaa salasanasi sähköpostiosoitteesi avulla, Adobe lähettää antamaasi osoitteeseen salasanan palautusohjeet sisältävän sähköpostiviestin.

4. Anna Palauta salasanasi ‑ikkunassa kuusinumeroinen vahvistuskoodi, joka lähetettiin puhelinnumeroosi.

Anna vahvistuskoodi
  5. Kirjoita uusi salasanasi kaksi kertaa Palauta salasanasi ‑ikkunaan ja valitse sitten Palauta salasana.

Anna uusi salasana

Salasanasi palautetaan.