Tämä ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä vain iOS-käyttäjille Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Singaporessa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa ja Australiassa.

Linssikorjaustyökalu korjaa objektiivin aiheuttamia virheitä, kuten vääristymiä ja kromaattisia poikkeamia sekä vinjetti- ja perspektiivivirheitä.Koska jokainen objektiivi on suunniteltu ainutlaatuisesti, linssikorjauksia käytetään objektiivin mallin mukaan.

Linssikorjauksien käyttö ja objektiivivirheiden korjaaminen:

1. Käynnistä Photoshop Express ja aloita kuvan muokkaaminen. Valitse sitten Korjaukset-työkalu näytön alalaidasta.

2. Valitse Optiikka.

3. Aktivoi Ota linssikorjaus käyttöön.

Lens_correction

Huomautus:

Ota linssikorjaus käyttöön ei aktivoidu valokuville, joissa ei ole objektiivin aiheuttamia virheitä.