Yleisten kaksivaiheiseen vahvistukseen liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Opi ratkaisemaan joitakin yleisiä kaksivaiheiseen vahvistukseen liittyviä ongelmia.

Etkö ole vielä ottanut käyttöön kaksivaiheista vahvistusta? Paranna tilisi suojausta ottamalla kaksivaiheinen vahvistus käyttöön.

Kaksivaiheisen vahvistuksen ongelmien ratkaiseminen

Etkö saanut vahvistuskoodia?

Käytä toista menetelmää koodin vastaanottamiseen

Odota jonkin aikaa, koska koodin saapuminen voi kestää muutamia minuutteja.

Valitsitko koodin vastaanottamisen sähköpostitse? Tarkista roskapostikansiosi.

Etkö vieläkään saanut koodia? Valitse kirjautumisnäytöstä Käytä toista menetelmää koodin vastaanottamiseen. Valitse sitten jokin käytettävissä olevista menetelmistä koodin vastaanottamiseen.

Etsitkö toista menetelmää koodin vastaanottamiseen?

Käytä toista menetelmää koodin vastaanottamiseen

Kun olet antanut sähköpostiosoitteesi, sinua pyydetään antamaan koodi kirjautumisnäytössä. Valitse näytöstä Käytä toista menetelmää koodin vastaanottamiseen. Valitse haluamasi todennusmenetelmä. Noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Etkö pääse Adobe Authenticator- tai Google Authenticator -sovellukseen?

Adobe Authenticator- tai Google Authenticator -sovellusta ei voi käyttää

Jos et voi käyttää Adobe Authenticator- tai Google Authenticator -sovellusta, saat koodin puhelimeesi tai ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseesi. Valitse kirjautumisnäytöstä Käytä toista menetelmää koodin vastaanottamiseen. Valitse sitten koodin vastaanottotavaksi puhelin tai sähköposti.

Kun olet kirjautunut sisään, poista Google Authenticator- tai Adobe Authenticator -sovellus käytöstä. Huomaa, että Adobe ei enää tue Adobe Authenticator ja Google Authenticator -sovelluksia.

Kirjaudu ilman salasanaa. Kokeile Adobe Account Access -sovellusta, jonka avulla kirjautuminen on turvallista ja helppoa.

Eikö puhelinnumeron poistaminen onnistu?

Puhelinnumeroa ei voi poistaa.

Jos Adobe-tilisi on osa yrityksen tai koulun tiliä ja jos IT-järjestelmänvalvojasi on ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön organisaatiotasolla, sinun on annettava matkapuhelinnumero etkä voi poistaa tätä vaihtoehtoa käytöstä. Jos yrität poistaa matkapuhelinvaihtoehdon käytöstä, näyttöön tulee viesti ”Puhelinnumeroa ei voi poistaa”.

Eikö kaksivaiheista vahvistusta voi poistaa käytöstä?

Kaksivaiheista vahvistusta ei voi poistaa käytöstä

Jos Adobe-tilisi on osa yrityksen tai koulun tiliä ja jos IT-järjestelmänvalvojasi on ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön organisaatiotasolla, et voi poistaa sekä sähköposti- että tekstiviestivaihtoehtoa käytöstä yhtä aikaa. Voit poistaa jommankumman käytöstä, mutta et molempia. Jos yrität poistaa molemmat vaihtoehdot käytöstä, näyttöön tulee viesti ”Kaksivaiheista vahvistusta ei voi poistaa käytöstä”.