Adobe-tilin Facebook-, Google- tai Apple-kirjautumisvirheiden korjaaminen

Korjaa Adobe-tilille kirjautumisen virheet Facebook-, Google- tai Apple-tunnuksilla (sosiaalisen median tilillä kirjautuminen).

Salasanatodennuksen kuvake

Haluatko kirjautua kätevämmin? Kirjaudu turvallisesti ja ilman salasanaa Adobe Account Access -sovelluksella.

Adobe-tilille kirjautuminen sosiaalisen median tilillä ei onnistu | En pysty enää käyttämään sosiaalisen median tiliä

Pystyit ennen kirjautumaan Adobe-tilillesi Facebook-, Google- tai Apple-tunnuksilla eli sosiaalisen median tilillä. Nyt et pysty enää kirjautumaan tilillesi sometilillä tai et voi enää käyttää sometiliä.

Ratkaisu

Kirjaudu sisään Adobe-sähköpostiosoitteellasi, joka on liitetty sosiaalisen median tiliisi, ja salasanallasi.

Etkö ole määrittänyt Adobe-tilillesi salasanaa? Noudata seuraavia ohjeita salasanan määrittämiseksi, jos olet lisännyt Adobe-tilillesi matkapuhelinnumeron tai vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen.

1. Anna Adobe-tilin kirjautumissivulla sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Jatka.

Oletko Apple ID -käyttäjä?

Joskus näet vain tyhjän sähköpostiosoitteen, kun kirjaudut eri palveluihin Apple-tunnuksilla. Jos haluat hakea oikean Apple ID -sähköpostiosoitteen, siirry iPhonen tai iPadin Apple-asetuksiin.

Anna Adobe ID -tunnus (sometilin sähköpostiosoite)

2. Valitse Palauta salasanasi ja noudata näytön ohjeita.

Valitse Palauta salasanasi

3. Kirjaudu Adobe-tilillesi juuri määrittämälläsi Adobe-sähköpostiosoitteella ja -salasanalla.

Huomautus: Voit jatkaa sisäänkirjautumista ja tilisi hallintaa Adobe-sähköpostiosoitteella ja -salasanalla.

Virhe: ”Adoben Facebook-sovellusta ei valtuutettu”.

Virheviesti näytetään, jos olet valinnut Adobe-tilin kirjautumisvaihtoehdoksi Facebook-tunnukset ja napsautit Peruuta vaihtoehdon Jatka nimellä <nimi> (alla oikealla olevan kuvan mukaisesti).

Ratkaisu

Valitse kirjautumissivulta Jatka Facebookilla, anna Facebook-tunnukset ja valitse Jatka nimellä <nimesi>.

Virhe ”Adoben Facebook-sovellusta ei valtuutettu” Adobe-tilille kirjautuessa
Virhe ”Adoben Facebook-sovellusta ei valtuutettu”

Valitse Jatka nimellä <nimi>, älä Peruuta
Valitse Jatka nimellä <nimi>, älä Peruuta

Kehotus tilin uudelleenaktivoimiseen uutta tiliä luotaessa

Jos olet äskettäin poistanut sosiaalisen median tiliin (kuten Google, Apple tai Facebook) liitetyn Adobe-tilin, et voi luoda uutta Adobe-tiliä käyttäen toista sosiaalisen median tiliä, jossa käytetään samaa sähköpostiosoitetta, ennen kuin on kulunut 30 päivää. Tämän 30 päivän jakson kuluessa sinua saatetaan pyytää palauttamaan poistamasi Adobe-tili. Muussa tapauksessa voit ottaa yhteyttä Adoben asiakaspalveluun tilin uudelleenaktivointia varten.

Viesti ”Ota sovellukset, sivustot ja pelit käyttöön”

Viesti näytetään, jos olet poistanut käytöstä Facebook-asetuksen, joka estää Facebookia viestimästä muiden sovellusten kanssa.

Ratkaisu

Valitse viesti-ikkunasta Ota käyttöön. Noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Ota sovellukset, sivustot ja pelit käyttöön Facebook-tunnuksilla kirjauduttaessa

Selain ei avaudu, kun yrität kirjautua sisään Adoben sovelluksesta

Kun yrität kirjautua sisään Adoben sovelluksesta sosiaalisen median tilillä, selain ei avaudu.

Ratkaisu

Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella, joka on liitetty sosiaalisen median tiliisi, ja salasanalla.

Etkö ole määrittänyt Adobe-tilillesi salasanaa? Noudata alla olevia vaiheita:

1. Siirry Adobe-tilin kirjautumissivulle. Valitse, millä sosiaalisen median tilillä haluat kirjautua sisään (Facebook, Google tai Apple).

Sometilin tunnuksilla kirjautuminen Adobe-tilin kirjautumissivulla

Onko ongelmia Adobe-tilisivulle kirjautumisessa sosiaalisen median tilillä? Katso kohta Adobe-tilille kirjautuminen sosiaalisen median tilillä ei onnistu | En pysty enää käyttämään sosiaalisen median tiliä.

2. Valitse vasemmasta ruudusta Salasana ja suojaus ja valitse Määritä salasana. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

3. Siirry takaisin Adoben sovellukseen, josta yritit kirjautua. Anna Adobe-tilisi sähköpostiosoite ja valitse sitten Jatka.

4. Anna määrittämäsi salasana ja valitse Jatka.

Anna salasanasi kirjautuaksesi Adoben sovellukseen

Olet nyt kirjautunut sisään.

Huomautus: Voit jatkaa sisäänkirjautumista ja tilisi hallintaa Adobe-tilin sähköpostiosoitteella ja salasanalla.