Ratkaise sometilin (Facebook tai Google) tunnuksilla kirjautumisen yhteydessä ilmenevät virheet.

Ennen kuin aloitat: minkä tilisivun näet?

icon

Olemme olleet kiireisiä!

Pyrimme kovasti parantamaan kokemuksiasi. Olemme siirtymässä käyttämään uudelleen suunniteltua tilisivua. Jotta voimme ohjata sinut oikeaan sisältöön, katso ensin, minkä tilisivun näet.

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi (käytä sähköpostiosoitetta, jonka annoit tiliä luodessasi).

2. Napsauta alla olevaa sivua, joka vastaa tilisivuasi, ja löydät oikeat ohjeet.

Voit kirjautua Adobe-tiliin ja Adobe-sovelluksiin sometilin (Facebook tai Google) tunnuksilla. Tämän tyyppistä sisäänkirjautumista kutsutaan yhteisölliseksi kirjautumiseksi. Lisätietoja yhteisöllisestä kirjautumisesta on kohdassa Kirjautuminen sometilin tunnuksilla.

Yhteisöllisen sisäänkirjautumisen toiminta edellyttää tiettyjä oikeuksia. Kirjauduttaessa esimerkiksi Facebookin kautta, Adobe-sovellus pyytää lupaa sähköpostiosoitteesi lukemiseen.

Tässä artikkelissa kuvataan yhteisöllisessä kirjautumisessa mahdollisesti ilmenevät virheet ja niiden korjaaminen.

Virhe: ”Adoben Facebook-sovellusta ei valtuutettu”.

Virhe: ”Adoben Facebook-sovellusta ei valtuutettu”

Miksi tämä virhe näytetään?

Tämä virhe näytetään, kun päätät kirjautua Facebookin tunnuksilla ja sitten peruutat kirjautumisen.

”Adoben Facebook-sovellusta ei valtuutettu” -virheen syy

Ohjeet tämän virheen ratkaisemiseen

1. Valitse Kirjaudu sisään Facebookilla ja valitse seuraavasta näytöstä Jatka nimellä <nimesi>.

”Adoben Facebook-sovellusta ei valtuutettu” -virheen korjaaminen
  2. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Virhe: ”Ota sovellusalustan sovellukset ja verkkosivustot käyttöön”

Enable-platform

Miksi tämä virhe näytetään?

Tämä virheilmoitus tulee näkyviin, kun Facebook-sovellusalusta on poistettu käytöstä. Tässä tapauksessa Facebook-integrointia ei voi käyttää yhteisöllisen kirjautumisen sivulla.

Miten tämä virhe korjataan?

Valitse viesti-ikkunasta Ota sovellusalusta käyttöön. Noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.

Sovellus ei käynnisty, kun yrität kirjautua Adobe-sovelluksen kautta

Jos yrität kirjautua sometunnuksillasi Adobe-sovelluksessa, mutta selain (esimerkiksi Google Chrome tai Apple Safari) ei käynnisty, toimi seuraavasti:

1. Siirry tilit-sivulle.

2. Valitse sometilisi (Facebook tai Google), jota käytit Adobe ID -tilin luomiseen.

Kirjaudu sometilin tunnuksilla

Kirjaudu noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautus:

Ongelmia kirjautumisessa sometilin tunnuksilla tilit-sivulla? Katso Etkö voi kirjautua tilit-sivulta tai etkö voi enää käyttää sometiliäsi?

3. Tilisi tiedot näytetään.

Merkitse Yleistä-sivun Tili-osiossa näytetty Adobe ID -sähköpostiosoite muistiin. Sitä tarvitaan myöhemmin, kun kirjaudut Adobe-sovelluksen kautta.

Merkitse Adobe ID -sähköpostiosoite muistiin
  4. Määritä salasana. Uutta salasanaa tarvitaan myöhemmin, kun kirjaudut Adobe-sovelluksen kautta.

Valitse Suojaus ja yksityisyys -sivun Salasana-osiosta Määritä salasana.

Määritä salasana

Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

5. Siirry Adobe-sovellukseen, josta yritit kirjautua, esimerkiksi Creative Cloud -työpöytäsovellukseen tai Adobe Photoshop -sovellukseen.

6. Anna vaiheessa 3 muistiin merkitsemäsi Adobe ID -sähköpostiosoite ja salasana, jonka määritit vaiheessa 4. Valitse sitten Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään

Olet nyt kirjautunut sisään.

Huomautus:

Voit jatkaa kirjautumista ja tilin hallintaa käyttämällä Adobe ID -sähköpostiosoitetta ja -salasanaa.

Etkö voi kirjautua tilit-sivulta tai etkö voi enää käyttää sometiliäsi?

Jos et voi kirjautua tilit-sivulta tai jos et voi enää käyttää sometiliäsi, toimi seuraavasti:

1. Valitse tilit-sivulta Oletko unohtanut salasanan.

Valitse Oletko unohtanut salasanan
  2. Kun sinulta pyydetään Adobe ID -sähköpostiosoitettasi, anna sometiliisi liittyvä sähköpostiosoite. Valitse sitten Seuraava.

Anna sometilisi sähköpostiosoite
    Anna sometiliisi liittyvä sähköpostiosoite.
  3. Vaihda salasanasi seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita.

4. Kirjaudu tilit-sivulla vaiheessa 2 muistiin merkitsemälläsi Adobe ID -sähköpostiosoitteella ja salasanalla, jonka vaihdoit vaiheessa 3. Valitse sitten Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään

Olet kirjautunut sisään, ja tilisi tiedot näytetään.

Huomautus:

Voit jatkaa kirjautumista ja tilin hallintaa käyttämällä Adobe ID -sähköpostiosoitetta ja -salasanaa.