Näet Adoben tukipalveluun lähetetyt tapaukset helposti kirjautumalla Adobe ID -tunnuksellasi osoitteessa adobe.com. Sieltä voit lähettää tiedostoja tai lisätä viestin olemassa olevaan tapaukseen ja katsoa kaikkien tapausten historiatietoja.

Omien tapausten tarkasteleminen

1. Avaa Adobe ID -tilisi verkossa ja kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi. Katso ohjeita kohdasta Adobe ID -tili ja kirjautumisongelmat.

2. Valitse Yleiset-välilehden Hyödyllisiä resursseja -kohdasta Tukihistoria.

Tukihistoria
  3. Näet tapaukset Tukihistoria-sivulla kohdassa Tukitapaukset.

Tuetut tapaukset

Lähetä tiedostoja tai vastaa avoimeen tapaukseen

Voit päivittää avointa tapausta lisäämällä tiedostoja tai viestejä. Voit esimerkiksi lähettää kuvakaappauksen tai vastata tuesta lähetettyyn pyyntöön.

Noudata näitä ohjeita, jos olet ottanut yhteyttä Adobeen ja sinun täytyy lähettää:

Huomautus: jos sinulla ei ole avointa tapausta, ota meihin yhteyttä ja pyydä avaamaan sellainen.

1. Valitse Tukihistoria-sivun Tukitapaukset-kohdasta tapaus, jota haluat muokata.

Tukihistoria
  2. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat lähettää viestin tukeen, kirjoita viesti tekstiruutuun.
    • Jos haluat lisätä tiedoston, napsauta Lisää tiedostoja ja lähetä tarvittavat tiedostot.

Lisää tiedostoja

Huomautus:

Lähetettävien tiedostojen enimmäiskoko on 10 Mt. DLL- tai EXE-tiedostoja ei voi lähettää.

3. Päivitä tapaus napsauttamalla Lähetä.

Tapaushistorian tarkasteleminen

• Jos haluat tarkastella suljettuja tapauksia, valitse Suljettu.
  • Jos haluat tarkastella kaikkia tapauksia (avoimia ja suljettuja), valitse Kaikki.

Huomautus:

Suljettuja tapauksia voi vain tarkastella. Suljettua tapausta ei voi muuttaa tai avata uudelleen.

Uuden tukitapauksen luominen

Avaa uusi tukitapaus ota meihin yhteyttä puhelimitse tai verkkojuttelun kautta.