In Bridge CC 2015/CC 2017, worden de Photoshop- en Illustrator-opties niet weergegeven in het menu Gereedschappen en de opties in Plaatsen.

• De opties Gereedschappen > Photoshop en Gereedschappen > Illustrator ontbreken.
  • Wanneer u een afbeelding selecteert, ontbreken de opties Bestand > Plaatsen > In Photoshop en Bestand > Plaatsen > In Illustrator.

Productversies waarop dit van invloed is

• Adobe Bridge CC 2017 met Adobe Photoshop CC 2015.x en Adobe Illustrator CC 2015.x
  • Adobe Bridge CC 2015 met Adobe Photoshop CC 2017 en Adobe Illustrator CC 2017

Oplossing

Dit probleem doet zich in de volgende situaties voor:

• Wanneer u CC (2015)-versies van Adobe Photoshop en Adobe Illustrator gebruikt met Adobe Bridge CC (2017).
  • Wanneer u CC (2017)-versies van Adobe Photoshop en Adobe Illustrator gebruikt met Adobe Bridge CC (2015).

Dit probleem kunt u oplossen door Adobe Bridge, Photoshop en Illustator te updaten naar de nieuwste versies van CC (2017). Zie voor meer informatie Controleren op app-updates.