Lees hoe je de standaardtaal voor de installatie van je Adobe Creative Cloud-apps wijzigt. Als de taal eenmaal ingesteld, kun je bestaande apps verwijderen en opnieuw installeren.

De taalinstellingen van Adobe Creative Cloud-apps wijzigen

Je kunt de standaardtaal wijzigen voor toekomstige installaties van je Creative cloud-apps. Je moet bestaande apps opnieuw installeren als je deze wijziging wilt toepassen.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Voorkeuren.

Voorkeuren
    Voorkeuren

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Selecteer Apps in de zijbalk.

4. Selecteer een taal in de lijst Standaardtaal voor installatie.

standaardtaal
  5. Selecteer Klaar om de wijzigingen toe te passen.

Alle apps die je downloadt nadat je deze wijziging hebt aangebracht, worden geïnstalleerd in de nieuwe taal.

6. Als je de taalwijziging wilt toepassen op een app die je al op je computer hebt geïnstalleerd, moet je de app verwijderen en daarna opnieuw installeren.