Probleem: fouten met betrekking tot Update mislukt

Tijdens het bijwerken van de Creative Cloud-desktopapp, ontvangt u een van de volgende berichten:

Kan Creative Cloud-desktop niet bijwerken. (Foutcode: 2) of (Foutcode: P2)

Foutcode 2 kan optreden wegens een ongeldige referentie in de PIM-bibliotheek.

Foutcode: 2

Creative Cloud-desktop is niet bijgewerkt (Foutcode: 50) of (Foutcode: P50)

Foutcode 50 treedt op als het systeem geen back-up kan maken van de bestaande elementen tijdens de installatie.

Fout 50

Oplossing: Verwijder de Creative Cloud-desktopapp en installeer deze vervolgens opnieuw

1. Download en installeer de Creative Cloud-desktopapp. Zie Creative Cloud-desktopapp downloaden voor meer informatie.