Fout in MSVCR110.dll bij openen van apps in Windows 10

MSVCR110.dll-fout bij openen van Adobe-apps in Windows 10

Wanneer u Adobe Creative Cloud-apps zoals Photoshop probeert te openen na de upgrade naar Windows 10, treedt de volgende fout op:

Het programma kan niet worden gestart omdat MSVCR110.dll ontbreekt op uw computer. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit probleem op te lossen.

Oplossing

Van Microsoft:

'Deze fout wordt weergegeven wanneer u software uitvoert waarvoor Microsoft Visual C++ Redistributable 2012 vereist is. Het herdistribueerbare onderdeel kan eenvoudig worden gedownload van de Microsoft-website als x86- of x64-editie. Afhankelijk van de software die u wilt installeren, moet u de 32- of 64-bits versie installeren.'

Zie de volgende link: Visual C++ Redistributable voor Visual Studio 2012 Update 4 downloaden

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online