Fout door beperkte toegang in de Creative Cloud-desktopapp

Informatie over het downloaden en het gebruik van Adobe Limited Access Repair Tool om de fout te repareren die wijst op beperkte toegang tot Adobe-apps of -services.

Welke fouten kan Limited Access Repair Tool verhelpen?

Limited Access Repair Tool is een hulpprogramma van Adobe dat u kunt downloaden om het volgende foutbericht te verhelpen:

• U hebt mogelijk beperkte toegang tot Adobe-apps of -services.
Fout door beperkte toegang

Of bij scenario's waarbij u van mening bent dat u onterecht een van de volgende berichten ontvangt:
  • De Creative Cloud-toepassingen zijn beschikbaar als proefversie.
  • Vervaldatum proefversie
  • [product name] kan niet worden geactiveerd. Productactivering is vereist als u dit product wilt gebruiken...
Het gereedschap bewerkt de Adobe-ingangen in uw hostbestand, waardoor uw computer toegang heeft tot onze activeringsservers en de producten die u hebt aangeschaft.

De Limited Access Repair Tool downloaden en gebruiken

Ga als volgt te werk om het probleem op te lossen:

1. Downloaden van Adobe Limited Access Repair Tool:

2. Dubbelklik op het bestand om het uit te pakken.

3. Start de Limited Access Repair Tool in administratormodus vanuit de uitgepakte map.

• Windows: klik met de rechtermuisknop op het gereedschap en kies Uitvoeren als administrator.
    • macOS: dubbelklik op het gereedschap en voer de administratorgegevens in om verder te gaan.
    Voer de Limited Access Repair Tool uit als een administrator

4. Accepteer de licentieovereenkomst.

Accepteer de licentieovereenkomst voor de Limited Access Repair Tool.

5. Selecteer Doorgaan.

6. Het gereedschap herstelt uw hostbestand en geeft het aantal herstelde items weer. Selecteer Sluiten.

7. Start de Creative Cloud-desktopapp of start deze opnieuw indien het programma nog is geopend.

8. Ga naar Apps > Updates. Zoek vervolgens de app die u wilt bijwerken en selecteer Bijwerken.

Door uw apps bij te werken krijgt u direct toegang tot nieuwe functies, prestatieverbeteringen en bugfixes.

Downloaden