Informatie over het downloaden en het gebruik van Adobe Limited Access Repair Tool om de fout te repareren die wijst op beperkte toegang tot Adobe-apps of -services.

Welke fouten kan Limited Access Repair Tool verhelpen?

Limited Access Repair Tool is een hulpprogramma van Adobe dat u kunt downloaden om het volgende foutbericht te verhelpen:

• U hebt mogelijk beperkte toegang tot Adobe-apps of -services.
Foutbericht over beperkte toegang
Of bij scenario's waarbij u van mening bent dat u onterecht een van de volgende berichten ontvangt:
  • De Creative Cloud-toepassingen zijn beschikbaar als proefversie.
  • Vervaldatum proefversie
  • [product name] kan niet worden geactiveerd. Productactivering is vereist als u dit product wilt gebruiken...
Het gereedschap bewerkt de Adobe-ingangen in uw hostbestand, waardoor uw computer toegang heeft tot onze activeringsservers en de producten die u hebt aangeschaft.

De Limited Access Repair Tool downloaden en gebruiken

Ga als volgt te werk om het probleem op te lossen:

1. Downloaden van Adobe Limited Access Repair Tool:

2. Dubbelklik op het bestand om het uit te pakken.

3. Start de Limited Access Repair Tool in administratormodus vanuit de uitgepakte map.

• Windows: klik met de rechtermuisknop op het gereedschap en kies Uitvoeren als administrator.
    • macOS: dubbelklik op het gereedschap en voer de administratorgegevens in om verder te gaan.
    Voer Limited Access Repair Tool uit als administrator
  4. Accepteer de licentieovereenkomst.

Accepteer de licentieovereenkomst voor Limited Access Repair Tool
  5. Klik op Doorgaan.

Toestaan dat Limited Access Repair Tool wordt uitgevoerd
  6. Het gereedschap herstelt uw hostbestand en geeft het aantal herstelde items weer. Klik op Sluiten.

Hostbestanditems die zijn hersteld met Limited Access Repair Tool
  7. Open de Creative Cloud-desktopapp, klik op het tandwielpictogram en kies Controleren op app-updates.

Controleren op updates voor Creative Cloud-apps
  8. Zoek de app die u wilt bijwerken, en klik op Bijwerken.

Door uw apps bij te werken krijgt u direct toegang tot nieuwe functies, prestatieverbeteringen en bugfixes.