Waarom is Adobe gestopt met het ontwikkelen van mijn app of service?

Kom te weten waarom Adobe bepaalde Creative Cloud-apps, zoals Edge Animate en Fireworks en services zoals Creative Cloud Market, niet langer actief ontwikkelt.

We willen onze inspanningen richten op de producten die onze klanten het belangrijkst vinden. Daarom zetten we de actieve ontwikkeling van een product of service soms stop. Doorgaans zijn de belangrijkste functies van deze producten en services beschikbaar in andere Adobe-applicaties.

Welke Creative Cloud-apps en -services worden niet langer ontwikkeld?

Een app installeren die niet langer wordt ontwikkeld

Als je een Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap neemt, kun je een aantal apps waarvoor de ontwikkeling is stopgezet, nog steeds downloaden.

Niet alle stopgezette apps zijn beschikbaar.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram in de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Selecteer het pictogram Account in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Voorkeuren.

Tandwielpictogram in de Creative Cloud desktop-app

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Selecteer het tabblad Apps in de zijbalk en schakel de optie Oudere apps tonen in.

Oudere apps weergeven

4. Selecteer Gereed.

Je ziet nu al je apps, inclusief de beschikbare eerdere versies. Zoek en installeer de gewenste app.

Verwante informatie

Je Creative Cloud-apps downloaden