Waarom is Adobe gestopt met het ontwikkelen van mijn app of service?

Ontdek waarom Adobe bepaalde Creative Cloud-apps, zoals Edge Animate en Fireworks en services zoals Creative Cloud Market, niet langer actief ontwikkelt.

We willen onze inspanningen richten op de producten die onze klanten het belangrijkst vinden. Daarom zetten we de actieve ontwikkeling van een product of service soms stop. Doorgaans zijn de belangrijkste functies van deze producten en services beschikbaar in andere Adobe-applicaties.

Welke Creative Cloud-apps en -services worden niet langer ontwikkeld?

Een app installeren die niet langer wordt ontwikkeld

Als je een Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap neemt, kun je een aantal apps waarvoor de ontwikkeling is stopgezet, nog steeds downloaden.

Opmerking:

Niet alle stopgezette apps zijn beschikbaar.

1. Open de Creative Cloud desktop-app door het pictogram   te selecteren op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.

2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Voorkeuren.

Selecteer Voorkeuren.
    Pas je instellingen aan via de accountvoorkeuren.

Ziet je scherm er anders uit?

Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Selecteer het tabblad Apps in de linkerzijbalk en schakel de optie Oudere apps tonen in.

De optie Oudere apps tonen.
    De optie 'Oudere apps tonen' onder Instellingen op het tabblad Apps.

4. Selecteer Gereed.

Je ziet nu al je apps, inclusief de beschikbare eerdere versies. Zoek en installeer de gewenste app.

Verwante informatie

Je Creative Cloud-apps downloaden

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online