We willen onze inspanningen richten op de producten die onze klanten het belangrijkst vinden. Daarom zetten we de actieve ontwikkeling van een product soms stop. Doorgaans zijn de belangrijkste functies van deze producten beschikbaar in andere toepassingen van Adobe.

Welke Creative Cloud-apps worden niet langer ontwikkeld?

Een app installeren die niet langer wordt ontwikkeld

Als u een abonnement neemt op Alle apps van Creative Cloud, kunt u een aantal apps waarvoor ontwikkeling is stopgezet, nog steeds downloaden. Niet alle stopgezette apps zijn beschikbaar.

1. Klik op het Creative Cloud-pictogram  in de menubalk (Mac) of in het systeemvak van de taakbalk (Windows) om de Creative Cloud-desktopapp te openen.

Opmerking:

Als u het Creative Cloud-pictogram niet kunt vinden op uw scherm, hebt u de Creative Cloud-desktopapp mogelijk gesloten. U kunt de toepassing als volgt opnieuw starten:

Windows: typ 'Creative Cloud' in Zoeken naast het Windows-logo linksonder in het scherm.

Mac: klik op het Finder-pictogram in het Dock en zoek vervolgens naar Creative Cloud.app.

2. Klik in de rechterbovenhoek van de app op het tandwielpictogram.

Tandwielpictogram in de Creative Cloud-desktopapp
    Ziet het scherm er anders uit? Zie de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud-desktopapp.
  3. Klik op Apps. Schakel onder Instellingen, de optie Oudere apps tonen in en klik vervolgens op Klaar.

Instellingen in de Creative Cloud-desktopapp
  4. Klik in de sectie Apps in de linkerbovenhoek van de app op Alle apps.

Sectie Alle apps
  5. Scrol omlaag en installeer de gewenste app.