Slimme tags toepassen werkt niet in de Elements Organizer 15 op Mac OS

Wanneer u de Elements Organizer op de Mac OS start, analyseert deze de foto's in uw catalogus niet automatisch en genereert geen tags voor ze.
Dit gebeurt wanneer u Photoshop Elements installeert via een gebruikersaccount maar deze opent vanuit een andere gebruikersaccount op hetzelfde systeem.

Oplossing

1. Meld u aan op uw Mac met de gebruikersaccount waarmee u Photoshop Elements wilt gebruiken.

2. Ga naar /library/Application Support/Adobe/Elements Organizer/15.0 en verwijder de autotag-map.

3. Open Elements Organizer.

Elements Organizer analyseert foto's in uw catalogus nu automatisch en genereert tags voor ze.