Adobe anbefaler brukere å oppdatere til nyeste versjon for å utnytte forbedringene gjort innen sikkerhet og stabilitet. Oppdateringer kan installeres som forklart under:

For informasjon om den nyeste versjonen, se Produktmerknader.

Oppdatere automatisk fra produktet

Gjør følgende for å installere oppdateringer for Adobe Reader og Acrobat fra Adobe Updater:

1. Åpne Adobe Reader eller Acrobat.
  2. Velg Hjelp > Se etter oppdateringer.
  3. Følg trinnene i Updater-vinduet for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene.

Oppdatere Adobe Reader på Internett

1. Åpne Reader og velg Hjelp > Om Adobe Reader. Skriv ned produktets versjon.
  2. Gå til Nedlastinger-siden for Adobe Reader. Nettsiden oppdager din operativsystem- og Reader-versjon automatisk.
  3. Velg Installer nå dersom nettsiden indikerer at det finnes en nyere versjon.
  4. Klikk på den nedlastede filen og følg instruksjonene.
Velg Hjelp, Om Adobe Reader

Oppdatere Adobe Reader og Adobe Acrobat manuelt

Installasjonsprogrammer for alle støttede produkter produkter vises også på produktnedlastingssidene (unntatt den fullstendige Acrobat-versjonen). Du kan laste ned og installere disse produktene manuelt som følger:

1. Åpne produktet.
  2. Velg Hjelp > Om Acrobat eller Adobe Reader.
  3. Legg merke til versjonsnummeret.
  4. Lukk produktet.
  5. Hvis du ikke har installert den nyeste versjonen, kan du laste ned det nødvendige installasjonsprogrammet på følgende nettsider:
  1. Klikk på installasjonsprogrammet for å starte installeringen.