Hvis PDF-filen inneholder ulike sidestørrelser, som letter og legal, kan du spesifisere at de ulike sidestørrelsene skal skrives ut på korrekt papirstørrelse. Innstillingen Velg papirkilde forteller skriveren hvilken arkskuff som passer best til hver side.

•  Trinn på Windows

Trinn på Mac OS

Windows

1. Velg Fil > Skriv ut.

2. Fra popup-menyen Sideskalering velger du Tilpass til utskriftsområdet.

3. Velg alternativet Velg papirkilde basert på PDF-sidestørrelse.

Velg alternativet Velg papirkilde basert på PDF-sidestørrelse
  4. Klikk OK for å skrive ut.

Mac OS

1. Velg Fil > Skriv ut.

2. (Reader X / Acrobat X) Klikk på Skriver-knappen nederst i dialogen Skriv ut, og klikk deretter på Ja.

Klikk på knappen på skriveren
  3. Forsikre deg om at utskriftsdialogboksen er i utvidet modus ved å klikke på Vis detaljer i hurtigmenyen for utskrift.

klikk på Vis detaljer
  4. Velg Papirhåndtering fra Layout-menyen.

velg Papirhåndtering
  5. Velg alternativet Skaler til papirstørrelse.

Velg alternativet Skaler til papirstørrelse
  6. Klikk på Skriv ut.