Last ned Fresco og finn veiledninger for å komme i gang.

Slik laster du ned og installerer Fresco

fr_appicon

Installerer du for første gang på en ny iOS-enhet eller -datamaskin?

Klikk på Last ned Fresco på mobil (iOS og iPad OS)-knappen nedenfor for å begynne å laste ned Adobe Fresco på iPhone eller iPad fra App Store. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere.

Klikk på Last ned Fresco for datamaskiner-knappen nedenfor for å begynne å laste ned Adobe Fresco på en Windows-enhet eller -datamaskin. Hvis dette er første gang du installerer en Creative Cloud-applikasjon, installeres Creative Cloud-skrivebordsprogrammet samtidig.

Trenger du hjelp med planen din?

Jeg har kjøpt feil plan. Hvordan bytter jeg plan?

Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Fresco?

Du må logge på kontoen din av og til for å få bekreftet lisensieringen – hver 30. dag for månedsmedlemmer og hver 99. dag for årsmedlemmer. Pålogging er også nødvendig når du laster ned eller oppdaterer InDesign. For mer informasjon, se Logg på for å aktivere Adobe-applikasjonene dine.

Har du glemt Adobe ID-en din eller passordet ditt?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte da du registrerte deg, enten for en prøveversjon eller et medlemskap, eller ved kjøp av en Adobe-applikasjon. Finn løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut en faktura fra kontoen din på Adobe.com. Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner, kan du se Skrive ut en betalingskvittering eller faktura.