Brukerveiledning Avbryt

Adobe Fresco krasjer på Windows-enheter

Fresco krasjer mens du endrer børsteinnstillinger på Windows-enheter.

Du kan møte dette problemet på følgende enheter hvis de bruker Nvidias GeForce-grafikkort:

• Surface Book
  • Surface Book 2
  • Surface Studio og
  • Wacom Mobile Studio Pro 16”

Er du usikker på hvilket grafikkort som er på enheten din? Klikk her for å finne ut av det.

Løsningen er å deaktivere innstillingen In-Game Overlay på grafikkortet. Slik gjør du det:

1. Start programmet GEForce Experience på enheten.

2. Gå til Innstillinger > Generelt.

3. Veksle innstillingen IN-GAME OVERLAY for å deaktivere.

Innstillingen for overleggsinnstillingveksler i spillet
    Innstillinger i spillet Overlay i Nvidias GeForce-grafikkort

Har du fremdeles problemer? Legg inn spørsmålet ditt på Adobe Fresco-felleskapet og få svar.

Finn hvilket grafikkort som er på enheten

1. Skriv inn Kjør i søkefeltet ved siden av Start-ikonet for å åpne Kjør-appen.
  2. Skriv inn dxdiag ved siden av Åpne og klikk på Ok.
    DirectX Diagnostic Tool
    vises.
  3. Trykk på fanen Display for å se grafikkortet som brukes av enheten.