Last ned Lightroom Classic og finn veiledninger for å komme i gang.

Laste ned og installere Lightroom Classic

laptop-download

Installerer du for første gang eller på en ny datamaskin?
Klikk på Last ned Lightroom Classic nedenfor for å begynne nedlastingen. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. Hvis dette er første gang du installerer en Creative Cloud-app, installeres også Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Trenger du hjelp med planen

Har du glemt Adobe ID-en eller passordet?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Lightroom Classic?

Du må logge på regelmessig for å validere lisensen – hver 30. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere Lightroom Classic. For mer informasjon, se Logg på for å aktivere Adobe-apper.

Jeg kjøpte feil plan. Hvordan bytter jeg abonnement?

Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.