Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med Adobe Photoshop.

Slik laster du ned og installerer Photoshop

laptop-download

Klikk Last ned Photoshop nedenfor for å begynne å laste ned Photoshop. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke vær bekymret hvis du begynner på siden med den gratis prøveversjonen. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Har du glemt Adobe ID-en din eller passordet ditt?

Adobe ID-en er e-postadressen du brukte da du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller et medlemskap. Finn løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Photoshop?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Pålogging er også nødvendig når du laster ned eller oppdaterer Photoshop. Du finner mer informasjon under Logge på og av for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-applikasjoner.

Kan jeg installere Photoshop på en annen datamaskin?

Du kan installere Photoshop og andre Creative Cloud-applikasjoner på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere applikasjonen på en tredje datamaskin, må du først deaktivere den på en av de andre maskinene. Finn ut mer om aktivering og deaktivering av Creative Cloud-applikasjoner.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon under Skrive ut en kvittering eller faktura.