Last ned Photoshop på skrivebordet og iPad, og finn veiledninger for å komme i gang.

Slik laster du ned og installerer Photoshop

laptop-download

Installerer du for første gang eller på en ny enhet?
Klikk  på Last ned Photoshop nedenfor for å begynne nedlastingen. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. Hvis dette er første gang du installerer en Creative Cloud-app, installeres også Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Trenger du hjelp med planen?

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Photoshop?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Pålogging er også nødvendig når du laster ned eller oppdaterer Photoshop. Du finner mer informasjon under Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-apper.

Jeg kjøpte feil plan. Hvordan bytter jeg abonnement?

Finn ut hvordan du bytter til en annen Adobe-plan eller endrer lagringskapasiteten eller faktureringsfrekvensen for ditt nåværende abonnement.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. For mer informasjon, se Finne og skrive ut Adobe-fakturaen.