Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Adobe Fresco er tilgjengelig på Windows og iOS.

Adobe Fresco støttes på følgende iPad-er:

• iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air (3. generasjon)
  • iPad (5. og 6. generasjon)
  • iPad mini (5. generasjon)

IOS-versjonen må være 12.4 eller nyere.

Vil du finne ut hvilken iPad-modell du har? Les denne Apple støttesiden for å identifisere iPad-modellen. Alternativt kan du se etter modellnummeret på baksiden av enheten eller gå til Innstillinger Generelt Om skjerm på iPad-en.

Adobe Fresco støttes på følgende Microsoft Surface Pro-enheter i Windows:

• Surface Pro 4
  • Surface Pro 5
  • Surface Pro 6
  • Surface Book 1
  • Surface Book 2
  • Surface Studio 1
  • Surface Studio 2
  • Surface Go
  • Wacom Mobile Studio Pro 13"
  • Wacom Mobile Studio Pro 16"

For mer informasjon om enhetene som støttes og minimum systemkrav på iOS og Windows, se Adobe Fresco systemkrav.

Adobe Fresco er tilgjengelig som en freemium-modell. Du kan starte med en kostnadsfri startplan og deretter oppgradere til en betalt versjon for å få tilgang til premiumfunksjonene.

Hvis du abonnerer på noen av de følgende planene, vil du ha tilgang til premiumtilbud på Adobe Fresco:

• Enkeltapp-plan for Adobe Fresco
  • Enkeltapp-plan for Adobe Photoshop
  • Alle apper-plan for Adobe Creative Cloud

Vanlige problemer

Adobe Fresco er en tegne- og maleapp som er utviklet for de nyeste pekepennene og berøringsenhetene. Utvalget av Sensei-drevne akvarell- og oljepensler, som vi kaller levende pensler, er funksjoner som tegne- og maleentusiaster vil bli veldig glade for. Lær mer om Adobe Fresco og se hva du kan lage med denne kraftige, brukervennlige appen.

Adobe Fresco er tilgjengelig på iPad og Microsoft Surface Pro-enheter på Windows:

Photoshop på iPad brukes best til kreativ bilderedigering og retusjering på pikselnivå mens du er på farten.

Adobe Fresco er en helt ny tegne- og maleapp. Du kan starte med et blankt arbeidsområde og bruke kraftige piksel- og vektorpensler, samt levende akvarell- og oljepensler for å gi liv til fantasien din. Adobe Fresco har den samme kraftige malemotoren som Photoshop.

Ja!Du kan åpne og redigere Adobe Fresco-dokumenter i Photoshop. Du kan jobbe sømløst mellom de to programmene. Du kan eksportere Adobe Fresco-dokumenter til PDF, og du kan redigere det lagdelte dokumentet ytterligere ved å importere det til Adobe Illustrator. Hvis du vil dele grafikk mellom Adobe Fresco og andre Adobe-produkter, se Adobe Fresco og Photoshop og Adobe Fresco og Illustrator.

Du kan også arbeide sømløst på tvers av Photoshop på skrivebordet, Photoshop på iPad og Fresco ved å bruke sky-dokumenter

Du kan eksportere grafikk til Dropbox eller et annet skylager ved hjelp av alternativet Publiser og eksporter eller Hurtigeksport øverst til høyre i Adobe Fresco-arbeidsområdet.

Hvis du har startplanen for Adobe Fresco, kan du kjøpe en betalt plan for å få mer lagringsplass. Hvis du har et betalt abonnement og har gått tom for lagringsplass, kan du kjøpe mer lagringsplass. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Oppgradere skylagring.

Dette problemet kan oppstå når du ikke har tilstrekkelige tillatelser for hurtigmappen for Creative Cloud-biblioteker. For mer informasjon og løsning, se Kan ikke få tilgang til importerte børster i Fresco.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontosiden med gjeldende Adobe ID (epost-adressen din) og passord. Klikk på fanen Passord og sikkerhet , og endre deretter passordet. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Finn ut hvordan du kan Avslutte medlemsskapet for Creative Cloud og gjøre deg kjent med Adobes abonnementsvilkår.