Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Character Animator?

Character Animator er installert via Katalogen over Creative Cloud-apper eller skrivebordsappen. Det er tilgjengelig som del av abonnementet Alle applikasjoner. Du må logge på med Adobe ID-en og passordet for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Hvis en forhåndsvisnings- eller betaversjon av Character Animator er installert for øyeblikket, vil ikke Character Animator vises som en oppdatering, men i stedet som en separat app som skal installeres. Hvis Beta-versjonen ikke lenger er nødvendig, avinstallerer du den fra Creative Cloud-appen. Tidligere Forhåndsvisning-versjoner av Character Animator avinstalleres når den korresponderende versjonen av After Effects som den kom med også er avinstallert.

Når du installerer Character Animator, installeres også Adobe Media Encoder for å gjøre det enklere å gjengi filmer av scenene dine. After Effects installerer ikke lenger automatisk Character Animator, så du må installere den separat om nødvendig.

Selv om Character Animator kun er tilgengelig via abonnementet Alle applikasjoner, kan du fortsatt bruke forhåndsvisnings- og betaversjoner av Character Animator (inkludert de som er tilgjengelig som en del av abonnemenet på Enkeltapplikasjon for After Effects).

Eksisterende prosjekter og manifestfiler (puppet files) som er opprettet med betaversjonen av Character Animator, kan åpnes i Character Animator. Disse filene fjernes ikke når Beta-versjon av Character Animator avinstalleres.

Hvorfor lar ikke Character Animator seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Character Animator?

Du kan prøve Character Animator når du laster ned en prøveversjon av After Effects eller Creative Cloud fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Character Animator på en annen datamaskin?

Du kan installere Character Animator og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Hvordan avslutter jeg medlemskapet, og hva skjer med filene mine etterpå?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet ditt og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Arbeidsflyt

Hvordan rigger jeg marionetten når jeg bygger den fra Photoshop- eller Illustrator-filer?

Hvis du strukturerer og navngir lagene i Photoshop- eller Illustrator-filene riktig, tildeler Character Animator automatisk merkelapper til hver funksjon. Deretter rigges marionetten opp automatisk. Lær hvordan du strukturerer og navngir lagene riktig for å bruke auto-riggefunksjonen.

Hvordan får jeg marionetten til å bevege seg?

Bruk Wiggler-atferd for å gi marionetten litt liv.

Hvordan gjengir jeg og publiserer mitt Character Animator-prosjekt?

Du kan direkte eksportere en scene fra Character Animator til et filmformat via Adobe Media Encoder. Standard filmformat er H.264. For mer informasjon, se Eksportere dine Character Animator-prosjekter.

Hvordan kan jeg overføre mitt arbeid i Character Animator til Premiere Pro og After Effects?

Du kan importere din Character Animator-scene til Premiere Pro og After Effects. For mer informasjon, se Importer en scene til andre programmer.

Kan jeg eksportere scenen min til film- og bildefilformater?

Ja, du kan direkte eksportere scenen din til et filmformat (H.264) via Adobe Media Encoder, eller som en kombinasjon av en PNG-sekvens og en WAV-fil.

Vanlige problemer

Hvorfor ser jeg en lisensieringsfeil når jeg starter Character Animator?

Hvis du vil vite mer om lisensieringsfeil for Character Animator og hvordan du feilsøker dem, ser du Feilsøke lisensieringsfeil.

Hvor finner jeg en liste over tilordnede tastaturutløsere?

Hvis du tilordner flere tastaturutløsere, kan det være vanskelig å huske hvilke taster som skal brukes til de forskjellige adferdene.For å se tilordnede utløsertaster velger du marionetten og åpner Utløsere-panelet (velgVindu > Utløsere) hvis marionetten bruker Utløsere-atferden, eller velg Marionetten > Vis utdaterte utløsertaster hvis marionetten bruker utdatert tastaturutløsere-atferd. Lær mer om hvordan du bruker tastaturutløsere med marionetten

Jeg er ikke en Photoshop- eller Illustrator-ekspert. Hvordan kommer jeg i gang med animering av marionetter?

Det er et par måter du kan komme i gang:

• Du kan klikke på Start her! -koblingen i Velkommen-skjermen for å åpne Komme i gang-prosjektet med profesjonelt animerte, interaktive marionetter.
  • Du kan laste ned eksempelprosjekter fra Character Animator og kunstverk til bruk for ditt eget prosjekt.

Fellesskap

Populære, relaterte fora