Feilsøking og hjelp

Du kan laste ned appen din fra Creative Cloud-nettstedet. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på Laste ned eller installer for appen. For mer informasjon, se Laste ned Creative Cloud-apper.

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Du kan prøve Character Animator når du laster ned en prøveversjon av After Effects eller Creative Cloud fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Character Animator og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Logg på Adobe-kontoen. Klikk deretter på Endre for Gjeldende passord og følg instruksjonene på skjermen. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet ditt og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Hvis du strukturerer og navngir lagene i Photoshop- eller Illustrator-filene riktig, tildeler Character Animator automatisk merkelapper til hver funksjon. Deretter rigges marionetten opp automatisk. Lær hvordan du strukturerer og navngir lagene riktig for å bruke auto-riggefunksjonen.

Du kontrollerer en marionett gjennom atferden som brukes på marionetten. Ansiktssporing er et eksempel på en atferd. Det samme gjelder automatisk risting av vektorisert grafikk. En atferd kan ha parametere så du kan stille den inn etter dine behov. Hvis du vil vite mer, ser du Kontrollere marionetter ved hjelp av atferder.

Du kan direkte eksportere en scene fra Character Animator til et filmformat via Adobe Media Encoder. Standard filmformat er H.264. For mer informasjon, se Eksportere dine Character Animator-prosjekter.

Du kan importere en Character Animator-scene til Premiere Pro og After Effects. Hvis du vil vite mer, ser du Importere en scene til andre programmer.

Hvis du vil vite mer om lisensieringsfeil for Character Animator og hvordan du feilsøker dem, ser du Feilsøke lisensieringsfeil.

Hvis du tilordner flere tastaturutløsere, kan det være vanskelig å huske hvilke taster som skal brukes til de forskjellige adferdene.For å se tilordnede utløsertaster velger du marionetten og åpner Utløsere-panelet (velgVindu > Utløsere) hvis marionetten bruker Utløsere-atferden, eller velg Marionetten > Vis utdaterte utløsertaster hvis marionetten bruker utdatert tastaturutløsere-atferd. Lær mer om hvordan du bruker tastaturutløsere med marionetten

Det er et par måter du kan komme i gang:

• Du kan klikke på Start her! -koblingen i Velkommen-skjermen for å åpne Komme i gang-prosjektet med profesjonelt animerte, interaktive marionetter.
  • Du kan laste ned eksempelprosjekter fra Character Animator og kunstverk til bruk for ditt eget prosjekt.

Fellesskap

Populære, relaterte fora