Versionen CC 2019 eller senare av Creative Cloud-programmet använder flera operativsystemsfunktioner för att säkerställa att dina program och abonnemang är trygga och säkra.

Gästkonton på moderna operativsystem, som macOS och Windows 10, är kraftigt begränsade och inrutade och ger inte skriv behörigheter till områden som är nödvändiga för Creative Cloud-programmen. Dessutom raderas alla filer som skapas av gästanvändare så snart användaren loggar ut.

Att installera och använda Adobe Creative Cloud-program på gästkonton varken rekommenderas eller stöds.

Lösning

Adobe rekommenderar att du använder vanliga användarkonton för att installera Creative Cloud-program.