Det är enkelt att uppgradera och byta från en plan till en annan.

Uppgradera din plan eller förhandsgranska dina alternativ

Du kan uppgradera din månadsplan till en årsplan (som betalas varje månad eller en gång per år) utan att du får en uppsägningsavgift för din befintliga plan. När du uppgraderar får du en återbetalning som motsvarar den oanvända delen av ditt tidigare medlemskap.

Obs!

länder som hanteras av Digital River, Adobes e-handelspartner, går det inte att göra ändringar online. Kontakta oss om du vill ändra eller uppgradera din plan.

1. Logga in på ditt Adobe ID-konto med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord.

2. Klicka på Hantera plan under Planer och produkter.

Hantera plan

Obs!

Ser du inte länken Hantera plan? Kontakta oss om du vill ändra din Creative Cloud-plan.

3. Gör något av följande:

• Klicka på Byt plan under Planinformation. Du kan även visa detaljerad information om din aktuella plan.
    • Om Byt plan inte visas kan du kontakta oss om du vill ändra din plan.
    Byt plan
    En av de två fönstren visas, beroende på land. I skärmen längst upp finns alternativet Byt plan vilket saknas i den nedre skärmen.
  4. Om du klickade på Byt plan väljer du en i listan över tillgängliga planer och klickar på Byt till denna plan.

5. Granska villkoren på bekräftelsesidan och klicka sedan på Byt plan.

Ditt medlemskap aktiveras och Creative Cloud-datorprogrammet visar din aktuella tillståndsstatus.

Obs!

Logga ut och logga sedan in i Creative Cloud igen om din nya medlemsplan inte aktiveras automatiskt. Utförligare instruktioner finns i Logga in och logga ut för att aktivera Creative Cloud-program.

Konvertera en testversion till ett betalt medlemskap

1. Logga in på ditt Adobe ID-konto med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord.

2. Klicka på Kom igång och välj en medlemsplan.

Mer information och instruktioner om hur du konverterar en testversion som har gått ut finns i Konvertera en utvärderingsversion till ett betalt Creative Cloud-medlemskap.

Frågor och svar

Jag ser inte planen jag vill byta till

Om du inte ser den plan du vill ändra till (t.ex. från en plan för flera appar till en Creative Cloud-årsplan, eller från en plan för enskild användare till en teamplan) kan du kontakta oss.

Var kan jag få mer information om Creative Cloud för studenter och lärare?