Det är enkelt att uppgradera och byta från en plan till en annan.

Innan du börjar: Vilken kontosida ser du?

icon

Vi har haft mycket att göra!

Vi arbetar hårt för att förbättra din upplevelse. Vi håller på att övergå till en uppdaterad kontosida. Se efter vilken kontosida du har så att vi kan styra dig till rätt innehåll.

1. Logga in på ditt Adobe-konto (använd den e-postadress du angav när du skapade kontot).

2. Klicka på den sida nedan som matchar din kontosida så hittar du rätt instruktioner.

Uppgradera din plan eller förhandsgranska dina alternativ

Du kan uppgradera din månadsplan till en årsplan (som betalas varje månad eller en gång per år) utan att du får en uppsägningsavgift för din befintliga plan. När du uppgraderar får du en återbetalning som motsvarar den oanvända delen av ditt tidigare medlemskap.

1. Logga in på ditt Adobe ID-konto med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord.

2. Klicka på Hantera plan under Planer och produkter.

Hantera plan

Obs!

Ser du inte länken Hantera plan? Kontakta oss om du vill ändra din Creative Cloud-plan.

3. Gör något av följande:

• Klicka på Byt plan under Planinformation. Du kan även visa detaljerad information om din aktuella plan.
    • Om Byt plan inte visas (som på skärmen nedan), kontaktar du oss för att byta plan. I länder som hanteras av Digital River, Adobes e-handelspartner, går det inte att göra ändringar online.
    Byt plan
    En av de två fönstren visas, beroende på land. Om skärmen till vänster visas, klickar du på Byt Plan. Om skärmen till höger visas, kontaktar du oss för att avbryta din plan.
  4. Om du klickat på Byt Plan väljer du i en lista över tillgängliga planer. Klicka på pilen till höger för att bläddra igenom planerna.

find-plan

När du ser planen som du vill byta till klickar du på Välj denna plan. Följande exempel visar hur du växlar till en förbetald årsplan för Creative Cloud.

Select-Creative-Cloud-annual-prepaid-plan
  5. Granska villkoren på bekräftelsesidan och klicka sedan på Byt plan.

Ditt medlemskap aktiveras och Creative Cloud-datorprogrammet visar din aktuella tillståndsstatus.

Obs!

Logga ut och logga sedan in i Creative Cloud igen om din nya medlemsplan inte aktiveras automatiskt. Utförligare instruktioner finns i Logga in och logga ut för att aktivera Creative Cloud-program.