Det är enkelt att uppgradera och byta från en plan till en annan.

Obs!

Läs den här artikeln om du använder Premiere Rush CC och vill uppgradera din lagring.

Uppgradera din plan eller förhandsgranska dina alternativ

Du kan uppgradera din månadsplan till en årsplan (som betalas varje månad eller en gång per år) utan att du får en uppsägningsavgift för din befintliga plan. När du uppgraderar får du en återbetalning som motsvarar den oanvända delen av ditt tidigare medlemskap.

1. Logga in på ditt Adobe ID-konto med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord.

2. Klicka på Hantera plan under Planer.

Manage-plan

Obs!

Ser du inte länken Hantera plan? Kontakta oss om du vill ändra din Creative Cloud-plan.

3. Gör något av följande:

• Klicka på Byt plan under Plan och betalning. Du kan även visa detaljerad information om din aktuella plan.
    • Om Byt plan inte visas kan du kontakta oss om du vill ändra din plan. I länder som hanteras av Digital River, Adobes e-handelspartner, går det inte att göra ändringar online.
    Change-your-plan
  4. Om du klickade på Ändra plan väljer du önskad plan, lagringsalternativ och faktureringsfrekvens. Klicka sedan på Välj plan. (Klicka på pilen till höger för att bläddra igenom planerna.)

Följande exempel visar hur du växlar till en förbetald årsplan för Creative Cloud Alla program.

choose-choose-plan
  5. Granska villkoren på bekräftelsesidan och klicka sedan på Bekräfta.

Ditt medlemskap aktiveras och Creative Cloud-datorprogrammet visar din aktuella tillståndsstatus.

Obs!

Logga ut och logga sedan in i Creative Cloud igen om din nya medlemsplan inte aktiveras automatiskt. Utförligare instruktioner finns i Logga in och logga ut för att aktivera Creative Cloud-program.