Skriv ut foton

Du kan skriva ut dina foton på skrivaren hemma eller på kontoret.

1. I organiserarens arbetsyta väljer du de foton du vill skriva ut.

2. Klicka på Skapa > Fotoutskrifter.

3. Klicka på Lokal skrivare.

Obs!

(OS X): Elements Organizer använder fotoredigeraren för utskrifter. Se till att du har Photoshop Elements installerat innan du fortsätter.

Klicka på Lokal skrivare
  4. Ange utskriftsalternativ och klicka sedan på Skriv ut.

Utskriftsalternativ
    Utskriftsalternativ

Från en expert: Skriva ut på en lokal skrivare

Från en expert: Skriva ut på en lokal skrivare
Lär dig hur du skriver ut foton på en skrivare som är ansluten till en Windows- eller OS X-dator. Se hur du kan välja foton och ställa in dem för utskrift.
Jan Kabili

Getting started tutorials for Photoshop ElementsUpload photos on Facebook