Installera Adobe Camera Raw-plugin-program

Adobe Photoshop Elements stöder raw-filer från olika kameror. När du väljer att öppna en raw-fil i Photoshop Elements öppnas den först i Adobe Camera Raw. Mer information finns i Introduktion till Camera Raw.

Skillnaden mellan Adobe Camera Raw i Photoshop och Photoshop Elements

Adobe Camera Raw har flera redigeringsfunktioner i Photoshop jämfört med Photoshop Elements. Mer information finns i Camera Raw-skillnader mellan Photoshop och Photoshop Elements.

Installera Adobe Camera Raw-plugin-program

Så här installerar du Adobe Camera Raw-plugin-programmet:

• Gå till Hjälp > Installera Camera Raw i Photoshop Elements eller Elements Organizer.
  • Gå till Arkiv Öppna i Camera Raw i Photoshop Elements.

Kameror och objektiv som stöds av Camera Raw-plugin-programmet

Se en fullständig lista över alla kameror och objektiv som stöds här:

Kontrollera versionen av Adobe Camera Raw-plugin-programmet

Så här kontrollerar du versionen av Adobe Camera Raw-plugin-programmet i Photoshop Elements:

• Windows: Gå till Hjälp > Om plugin-programmet > Camera Raw
  • macOS: Gå till Adobe Photoshop Elements 2023 Editor > Om plugin-programmet > Camera Raw

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?