Ibland kraschar Photoshop Elements när du utför följande uppgifter:

• Använder beskärningsverktyget.
  • Använder funktionen Photo Collage.

Orsak

Photoshop Elements är installerat på en anpassad plats med dubbelbyte-tecken i sökvägen.

Lösning

1. Avinstallera Photoshop Elements på den anpassade platsen som har dubbelbyte-tecken.

Obs!

Mer information om hur du avinstallerar Photoshop Elements finns i Avinstallera Adobe Premiere Elements eller Photoshop Elements.

2. Installera Photoshop Elements på nytt på en plats som inte innehåller några dubbelbyte-tecken.

Obs!

Mer information om hur du installerar Photoshop Elements finns i Installera Photoshop Elements.