Adobe Sign automatiserade arbetsflöden unik dokument titel lösning

Automatiserade arbetsflöden med dubbla dokumenttitlar måste redigeras så att varje dokumenttitel är unik.

Varför krävs denna ändring?

Adobe Signs förbättrade säkerhetsramverk kräver att dokumenttitlar är unika för att ett automatiserat arbetsflöde ska kunna fungera.

Vad krävs för åtgärd?

Din kontoadministratör måste redigera dokumenttitelnamn i ett arbetsflöde så att det endast finns unika dokumenttitlar. Gör så här:

1. Logga in på ditt Adobe Sign-konto som administratör.

2. Klicka på fliken Arbetsflöden.

3. Välj arbetsflöde och klicka på Öppna.

4. Klicka på Dokument i navigeringsfältet till vänster.

select_document

5. Redigera varje dubbeldokumenttitel så att varje dokumenttitel i arbetsflödet är unik.

document_title_change

6. Klicka på Uppdatera längst upp till höger på skärmen.

7. Upprepa dessa steg för alla arbetsflöden med dubbla dokumenttitlar.

VANLIGA FRÅGOR

Varför krävs denna ändring?

Vårt förbättrade säkerhetsramverk kräver att dokumenttitlar är unika för att ett automatiserat arbetsflöde ska kunna fungera.

Hur påverkar detta dig?

Automatiserade arbetsflöden med dubbla dokumenttitlar fungerar inte längre.

Vad krävs för åtgärd?

För att korrigera detta måste din kontoadministratör redigera eventuella dubbla dokumenttitlar för att säkerställa att det endast finns unika titlar.

För att slutföra de ändringar som krävs, följ de steg som beskrivs på den här sidan.

Hur kan jag få mer information?

Kontakta supporten via Adobe Sign om du vill veta mer. Dina supportalternativ presenteras genom att först logga in på Adobe Sign (https://secure.echosign.com/public/login) och sedan välja ”?” i det övre högra hörnet.