Starta Windows i diagnostiskt läge

1. Logga in i systemet som administratör.
  2. Inaktivera startobjekt och starta om Windows:
    1. Välj Start > Kör.
    2. Skriv msconfig i textrutan och tryck på Retur.
    3. Klicka på Diagnostikstart på fliken Allmänt.
    4. Markera alla tjänster som produkten behöver på fliken Tjänster.

Viktigt: Aktivera tjänsten FLEXnet Licensing Service om du felsöker problem med en CS3-produkt. FlexNET Licensing Service behövs för alla CS3-produkter. Om den inte är aktiverad går det inte att öppna produkten.

5. Klicka på OK och välj Starta om i dialogrutan Systemkonfiguration.

Obs! När du startar om datorn får du ett meddelande som bekräftar att systemkonfigurationsverktyget har ändrat hur Windows startar. Klicka på OK och sedan på Avbryt när systemkonfigurationsverktyget öppnas.

Om du vill felsöka videoproblem fortsätter du med steg 3-5:

3. Tryck på F8 innan Windows startar, när du ser ett meddelande om avancerade startalternativ.
  4. Välj VGA-läge från listan över startalternativ.
  5. I dialogrutan Skrivbord klickar du på OK för att starta Windows.

Starta om i normalt läge

1. Välj Start -> Kör, skriv msconfig och klicka på OK.
  2. På fliken Allmänt väljer du Normal start, klickar på OK och startar sedan om datorn.

Adobe Captivate-demonstrationen nedan visar hur du startar om Windows i diagnostiskt läge. Mer information om hur du spelar upp demonstrationen finns i Visa en Adobe Captivate-demo i kunskapsdatabasen (kb403894).