Rätt till kostnadsfri uppgradering

Du kan ha rätt till en kostnadsfri uppgradering om du köpte Adobe-programvaran (fullständig eller uppgradering) vid samma tidpunkt som den senaste versionen lanserades.

Uppdateringar av Adobe Creative Cloud

Adobe erbjuder Creative Cloud-medlemmar de senaste versionerna av programmen så fort de finns tillgängliga. För information om uppgraderingar för Creative Cloud, se Vanliga frågor och svar om Creative Cloud.

Begär en kostnadsfri uppgradering

Försäkra dig om att du uppfyller villkoren

Du måste uppfylla samtliga villkor.

Du har en version för en användare eller en utbildningsversion av en Adobe-programvaruprodukt
Är du osäker på om du har version för en användare? Se Kontrollera vilken typ av programvarulicens du har.

Du har registrerat ditt serienummer
Se alternativen för produktregistrering.

Innehav av ordernummer eller giltigt inköpsbevis

• Köpte du produkten från Adobe? Då behöver du ditt ordernummer.
  • Har du köpt produkten i butik? Då krävs en elektronisk kopia av köpkvittot med butikens namn, adress, produktnamn, version samt inköpsdatum och pris. (Skanna ditt kvittot för att göra en elektronisk kopia). Se Giltigt köpbevis.

Du har en godkänd produkt
Följande produkter är inte kvalificerade för kostnadsfria uppgraderingar:

• Produkter som har köpts via Mac App Store
  • Andrahandsinköp, däribland programvara som har erhållits via överföring av licens
  • Dvd-skivor för självstudier, testversioner, provversioner, betaversioner, versioner som inte är avsedda för återförsäljning (NFR, Not For Retail) och paketerade OEM-versioner

Ansök om uppgradering

Denna kostnadsfria uppgradering är endast tillgänglig direkt via Adobe och kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden. Uppgraderingen är för samma plattform, språk och utgåva som din tidigare version. (Du kan begära ett annat språk, om det inte var tillgängligt tidigare eller om det inte längre erbjuds.)

Kontakta oss för att ta reda på om ditt köp sammanfaller med behörighetsperioden.

Nekad begäran

Om du tror att du nekades av misstag, kontakta oss. Var noga med att ange serienumret som du använde vid begäran.

Söker du information gällande uppdateringar eller köp av uppdateringar?

Produktuppdateringar

Priser för uppgradering

1. Besök www.adobe.com.

2. KontrolleraProduktkatalogen för information om prissättning.