Systeemvereisten

De nieuwste versies van Creative Cloud-apps ondersteunen sommige oudere versies van Windows en Mac niet. Meer informatie.

Creative Cloud-website

De Creative Cloud-website en gekoppelde websites, zoals de Adobe Admin Console, zijn ontworpen voor een optimale werking met de nieuwste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. Je ondervindt mogelijk problemen bij het gebruik van bepaalde functies in oudere versies van browsers.

Besturingssysteem Ondersteunde browsers

Mac OS X

Google Chrome

Safari 7.x

Firefox 4 of hoger

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge
Internet Explorer 11

Firefox 4 of hoger

Windows 8

Google Chrome

Internet Explorer 11

Firefox 4 of hoger

Windows 7

Google Chrome

Internet Explorer 11

Firefox 4 of hoger

Desktop-applicaties

Creative Cloud-apps zijn zowel voor Mac OS X- als Windows-computers beschikbaar. Raadpleeg de volgende pagina's voor een volledig overzicht van de systeemvereisten voor je Creative Cloud-app:

Mobiele apps van Creative Cloud

Mobiele apps van Adobe zijn onafhankelijk van desktop-apps beschikbaar. Je vindt de systeemvereisten voor mobiele apps op de respectievelijke productpagina's.

Zie Mobiele apps en ga naar de productpagina voor je favoriete mobiele app van Adobe.

SDK's

Creative Cloud desktop-app

Voor de Creative Cloud desktop-app gelden de volgende vereisten:

• Microsoft® Windows 10 (alleen 64-bits)
  • Mac OS X 10.12 en hoger
  • Internetverbinding

Voldoet het besturingssysteem niet aan de vereisten? Je kunt versie 4.9 van de Creative Cloud desktop-app gebruiken in oudere besturingssystemen, maar niet ouder dan Windows 7 of Mac OS X 10.9.

Beschikbare talen

Creative Cloud-website

Deens
Duits
Engels
Spaans
Frans
Italiaans
Nederlands
Noors
Pools

Turks
Tsjechisch
Russisch
Japans
Koreaans
Vereenvoudigd Chinees
Braziliaans Portugees
Fins
Zweeds

Creative Cloud desktop-app

Tsjechisch
Deens
Duits
Engels
Spaans
Fins
Frans
Italiaans
Japans
Koreaans

Noors
Nederlands
Pools
Braziliaans Portugees
Russisch
Zweeds
Turks
Vereenvoudigd Chinees
Traditioneel Chinees

Creative Cloud-apps

Als Creative Cloud-lid kun je Creative Cloud-apps downloaden en installeren in elke taal waarin de producten beschikbaar zijn. Zo kun je verschillende taalversies van elk product gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Gebruik de productkoppelingen in de sectie met systeemvereisten voor een volledig overzicht van de talen voor elke Creative Cloud-app.

Apps en services die beschikbaar zijn in een beperkt aantal talen

Je kunt uit de volgende talen kiezen bij het gebruik van deze producten:

Adobe Edge Animate: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Japans

Adobe Edge Code preview: Engels en Frans

Adobe Edge Inspect: Engels, Frans en Japans

Adobe Gaming SDK: Engels

Adobe Muse: Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds en Japans

Adobe PhoneGap Build: Engels en Frans

Adobe Photoshop Lightroom: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Braziliaans Portugees, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Koreaans en Japans

Adobe Fonts: Engels, Frans en Japans

Adobe Web Hosting: Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds en Japans*

Adobe Scout: Engels, Frans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees

* Web Hosting is ook beschikbaar in Japan, maar de interface is een combinatie van Engels en Japans.