Lees meer over de systeemvereisten en de ondersteunde talen voor Adobe Creative Cloud-apps.

Systeemvereisten

Desktop-apps en mobiele apps

Welke besturingssystemen worden ondersteund

Voor een optimale werking van Creative Cloud-apps raden we je aan het besturingssysteem van je computer of mobiele apparaat up-to-date te houden. Gebruik voor desktop-apps een versie van Windows of macOS die niet ouder is dan twee versies geleden. Gebruik voor mobiele apps een iOS-versie die niet ouder is dan de vorige versie of een Android-versie die niet ouder is dan twee versies geleden.

Systeemvereisten voor individuele apps

Klik op de onderstaande koppeling voor je Creative Cloud-app voor de volledige systeemvereisten. Je vindt de systeemvereisten voor mobiele apps in de systeemvereisten voor de bijbehorende desktop-apps.

Creative Cloud desktop-app

Voor de Creative Cloud desktop-app gelden de volgende vereisten:

• Microsoft® Windows 10 (alleen 64-bits) en hoger
  • Mac OS X 10.12 en hoger
  • Internetverbinding

Creative Cloud-website

De Creative Cloud-website en gekoppelde websites, zoals de Adobe Admin Console, zijn ontworpen voor een optimale werking met de nieuwste versies van Google Chrome, Safari, Firefox en Microsoft Edge Chromium. Je ondervindt mogelijk problemen bij het gebruik van bepaalde functies in oudere versies van browsers.

Besturingssysteem Ondersteunde browsers

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge Chromium

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Beschikbare talen

Creative Cloud desktop-app

Braziliaans Portugees
Vereenvoudigd Chinees
Traditioneel Chinees
Tsjechisch
Deens
Nederlands
Engels
Fins
Frans
Duits

Italiaans
Japans
Koreaans
Noors
Pools
Russisch
Spaans
Zweeds
Turks

Creative Cloud-website

Braziliaans Portugees
Vereenvoudigd Chinees
Traditioneel Chinees
Tsjechisch
Deens
Nederlands
Engels
Fins
Frans
Duits

Italiaans
Japans
Koreaans
Noors
Pools
Russisch
Spaans
Zweeds
Turks

Creative Cloud-apps

Als Creative Cloud-lid kun je Creative Cloud-apps downloaden en installeren in elke taal waarin de producten beschikbaar zijn. Zo kun je verschillende taalversies van elk product gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Gebruik de productkoppelingen in de sectie met systeemvereisten voor een volledig overzicht van de talen voor elke Creative Cloud-app.

Apps en services die beschikbaar zijn in een beperkt aantal talen

Je kunt uit de volgende talen kiezen bij het gebruik van deze producten:

• Adobe Photoshop Lightroom: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Braziliaans Portugees, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Koreaans, Russisch, Thai en Japans
  • Adobe Fonts: Engels, Frans, Duits en Japans