Achtergrond

Na de release van Production Premium CS5 in 2010 vereisen Adobe Premiere Pro en After Effects een 64-bits besturingssysteem (OS). Suite-versies van Product Premium en Master Collection in de CS5- en CS5.5-versies bevatten een 32-bits ondersteuningspakket. Dit ondersteuningspakket heeft CS4-versies van deze toepassingen geïnstalleerd om gebruikers die overstappen op een 64-bits besturingssysteem te helpen. Dit pakket is verwijderd uit de CS6-versies van deze suites, maar het is beschikbaar op verzoek voor klanten die andere missiekritieke programma's hebben die een 32-bits besturingssysteem vereisen. Adobe biedt deze voortgezette ondersteuning voor oudere versies voor beperkte tijd. Als u een 32-bits besturingssysteem gebruikt, plan dan vanaf nu de overgang.

Installatiebestanden

Het 32-bits ondersteuningspakket is alleen voor Windows en werkt met een licentie voor onbepaalde tijd. Het werk niet met abonnementproducten of Creative Cloud.

Als u momenteel het 32-bits installatieprogramma van CS4 en het serienummer hebt, kunt u het implementeren zonder extra stappen.

Als u een 32-bits serienummer van CS4 hebt, maar niet het installatieprogramma, kunt u het ophalen via de onderstaande koppeling. Het installatieprogramma is hetzelfde voor zowel configuraties voor één gebruiker als configuraties voor volumelicenties.

Als u geen 32-bits serienummer van CS4 hebt, doet u afhankelijk van uw situatie het volgende:

Ik heb dit product in mijn bezit: CS5 of CS5.5 Production Premium of Master Collection CS6 Production Premium of Master Collection
Serie: één gebruiker Als u uw product hebt aangeschaft in de Adobe Store of uw product hebt geregistreerd, gaat u naar Uw account om een geldig serienummer op te halen. Contact opnemen met de Klantenondersteuning.
Serie: volumelicentie Ga naar de Adobe-licentiewebsite om een geldig serienummer op te halen. Contact opnemen met de Klantenondersteuning.

Het 32-bits ondersteuningspakket downloaden

Klik hier om het 32-bits ondersteuningspakket te downloaden.

Verwijderingsprocedure voor 32-bits installatiepakket

Gebruik de Adobe Creative Suite Cleaner Tool om het 32-bits ondersteuningspakket te verwijderen.