Hartelijk dank voor het aanschaffen van Adobe Acrobat. Installeren van uw Acrobat-product is snel en eenvoudig. Als u Acrobat 9 of Acrobat 8 (Professional, Standard of 3D) hebt gekocht en niet meer over de installatiemedia beschikt, kunt u vervangende installatiebestanden van de pagina downloaden.

De installatiebestanden op deze pagina zijn voor retail-licenties van Acrobat 9 en Acrobat 8. Als u een volumelicentie hebt, gaat u naar https://licensing.adobe.com.

Opmerking:

Om uw computer tegen kwaadaardige aanvallen via PDF-bestanden te beschermen, raden aan om de nieuwste versie van Acrobat of Reader uit te voeren. Adobe biedt geen beveiligingsupdates of -patches voor deze oudere versies van Acrobat.

Lees dit voordat u Acrobat 9 of Acrobat 8 downloadt

• U hebt uw Acrobat-serienummer nodig om de installatie te voltooien. Meld u aan bij uw Adobe-account om uw serienummer te vinden. Op de weergegeven pagina Accounts beheren worden al uw geregistreerde producten en de serienummers weergegeven in de sectie Abonnementen & Producten.Voor meer informatie over het vinden van serienummers of voor het registeren van een serienummer, bekijk Vind uw serienummer.
  • Zorg ervoor dat uw systeem aan de vereisten voor Acrobat-producten voldoet. De oudere versies van Acrobat kunnen niet op de juiste wijze worden uitgevoerd op nieuwere besturingssystemen.

Download Acrobat 9 of Acrobat 8

Acrobat 9 Standard

Talen
Mac OS X
Windows

Engels (Internationaal)

Engels - Universeel

Frans

Frans - Canada

Duits

Niet beschikbaar

Bestand 1 van 1 (317 MB)

Acrobat 9 Professional

Talen
Mac OS X
Windows

Engels—Internationaal

Engels—Universeel

Frans

Frans—Canada

Duits

Bestand 1 van 1 (508 MB)

Bestand 1 van 1 (327 MB)

Japans

Niet beschikbaar

Bestand 1 van 1 (313 MB)

Acrobat 8 – Professional, Standard of 3D

Nieuw serienummer en installatieprogramma vereist

De verouderde activeringsservers voor Acrobat 8-toepassingen moesten worden stopgezet. Acrobat 8-toepassingen gebruiken de activeringsservers voor de verificatie van een licentie.

Hoe kan ik opnemen?

Gebruik uw huidige Acrobat 8-serienummer voor een van deze opties:

• Voer een upgrade uit naar de nieuwste en beste versie! Profiteer van deze speciale aanbieding om een upgrade uit te voeren naar Acrobat DC. Krijg 's werelds beste PDF-oplossing, inclusief mobiele toepassingen, opslagruimte in de cloud en gratis updates, tegen een ongelofelijk scherpe prijs.
  • Ontvang een nieuw serienummer en installatieprogramma Ontvang een nieuw serienummer en installatieprogramma om Acrobat 8-toepassingen opnieuw te installeren. Voor deze speciale versies is activering niet vereist.

Meld u aan bij om te beginnen

Meld u eerst aan of maak een Adobe ID om te upgraden of een nieuw serienummer en installatieprogramma te krijgen: