Kan de Adobe-servers niet bereiken

Fout: Kan de Adobe-servers niet bereiken

Terwijl je een Adobe-app probeert te installeren of bij te werken, kun je soms de volgende fout krijgen:

Kan de Adobe-servers niet bereiken

Kan de Adobe-servers niet bereiken

Fout P206

Hoe los ik dit op?

Probeer de volgende oplossingen uit in de aangegeven volgorde.

1. (Alleen Windows 7) Transport Security Layer (TLS) 1.2 inschakelen

Als je deze fout krijg in Windows 7 en het oudere protocol TLS 1.0 of TLS 1.1 gebruikt, schakel je de TLS 1.2-update in.

2. Controleren op klaarstaande updates van het besturingssysteem en deze installeren

Controleer op eventuele updates voor je besturingssysteem en installeer ze. Sommige updates van het besturingssysteem kunnen om veiligheidsredenen de uitgaande internetverbinding beperken. Zie voor meer informatie:

3. Een nieuw beheerdersaccount maken

Maak een nieuw beheerdersaccount en probeer de app te installeren of bij te werken. Zie voor meer informatie:

4. Veelvoorkomende netwerk- en verbindingsproblemen oplossen

Het foutbericht geeft aan dat je mogelijk verbindings- of stabiliteitsproblemen hebt met het netwerk. Zie Veelvoorkomende verbindingsproblemen oplossen om deze problemen op te lossen.