Terwijl u een Adobe-app probeert te installeren of bij te werken, krijgt u de volgende fout.

Kan de Adobe-servers niet bereiken

Kan de Adobe-servers niet bereiken
Kan de Adobe-servers niet bereiken

Oplossing

Probeer de volgende oplossingen in volgorde uit.

1. Op wachtende updates van het besturingssysteem controleren en deze installeren

Controleer op eventuele updates voor uw besturingssysteem en installeer ze. Sommige updates van het besturingssysteem kunnen om veiligheidsredenen de uitgaande internetverbinding beperken. Zie voor meer informatie:

2. Een nieuwe beheerdersaccount maken

Maak een nieuwe beheerdersaccount en probeer de app te installeren of bij te werken. Zie voor meer informatie:

3. Netwerk- en verbindingsproblemen oplossen

Het foutbericht geeft aan dat u mogelijk verbindings- of stabiliteitsproblemen hebt met het netwerk. Zie Netwerk- en verbindingsproblemen om deze problemen op te lossen.