Voer de volgende procedure uit om Adobe Dreamweaver CC 2014 te installeren. Bekijk de gemeenschappelijke query's met betrekking tot Dreamweaver-installatie.

Wilt u meer weten over de nieuwste update van Dreamweaver 2014? Lees het Overzicht van nieuwe functies voor meer informatie over wat er nieuw en gewijzigd is in deze release.

Welke versie van Dreamweaver gebruikt u?

Ik gebruik Dreamweaver CC 2014

1. Lokaliseer in de Creative Cloud app Dreamweaver CC 2014 en klik op Update.

De Dreamweaver CC app bijwerken
    De Dreamweaver CC app bijwerken

2. Een pop-upvenster verschijnt met instructies over hoe u Dreamweaver-extensies na de update moet gebruiken. Lees de instructies en klik nogmaals op Bijwerken.

Lees de instructies over de extensie en klik op Bijwerken.
    Lees de instructies over de extensie en klik op Bijwerken.

Ik gebruik Dreamweaver CC (13.0) of eerdere versies

In de Creative Cloud-toepassing controleert u de sectie Nieuwe versies van geïnstalleerde toepassingen om Dreamweaver CC 2014 te vinden.

Als u geen optie vindt, blader dan door de lijst met apps om Dreamweaver CC 2014 te lokaliseren en klik op Proberen/Installeren.

Sectie Nieuwe versies van geïnstalleerde apps controleren
Sectie Nieuwe versies van geïnstalleerde apps controleren

In de Creative Cloud-toepassing controleert u de sectie Nieuwe versies van geïnstalleerde toepassingen om Dreamweaver CC 2014 te vinden.

Als u geen vermelding vindt, scrolt u in de lijst met toepassingen om Dreamweaver CC 2014 te vinden en vervolgens klikt u op Proberen/Installeren.

Veelgestelde vragen

Lees de volgende veelgestelde vragen voor meer informatie over de nieuwste update van Dreamweaver CC 2014.

Hoe weet ik of de update is geïnstalleerd?

Als de update is gelukt, wordt in Dreamweaver in het vak Info (Help > Info in Windows; Dreamweaver > Info over Dreamweaver op Mac) het versienummer als 2014.1 Release weergegeven.

De Creative Cloud-toepassing geeft ook een bericht weer om aan te geven dat de update in de sectie Geïnstalleerde toepassingen is gelukt.

Hoe weet ik of de nieuwe geïnstalleerde versie van Dreamweaver 32- of 64-bits is?

De Creative Cloud-toepassing detecteert automatisch het besturingssysteem en zorgt ervoor dat de bijbehorende Dreamweaver-versie (32- of 64-bits) voor u beschikbaar is. Als u nog steeds moet controleren of de juiste versie op uw computer is geïnstalleerd, voert u de volgende stappen uit:

• Windows: Start Dreamweaver. Open Taakbeheer en zoek het Dreamweaver-proces. Als de gestarte Dreamweaver-versie 64-bits is, is de naam van het proces 'Dreamweaver.exe'. Als de gestarte versie 32-bits is, is de naam van het proces 'Dreamweaver.exe *32.'
  • Mac: Open de Activiteitenmonitor en ga naar Weergave > Kolommen > Soort. Zoek Dreamweaver in de Activiteitenmonitor; als de gestarte Dreamweaver-versie 64-bits is, geeft de kolom Soort '64-bits' aan.

Wat gebeurt er met de Dreamweaver CC 2014-versie na de update?

Dreamweaver CC 2014 wordt vervangen door de nieuwste update van Dreamweaver CC 2014 (2014.1-release). Als u om welke reden dan ook gebruik wilt maken van Dreamweaver 2014, kunt u Dreamweaver van de volgende locaties downloaden:

Opmerking:

Als u uw Dreamweaver CC 2014-instellingen in de Cloud hebt opgeslagen, kunt u deze gemakkelijk importeren in de bijgewerkte versie en snel aan de slag gaan. Zie voor meer informatie Synchronisatie-instellingen van eerdere versies importeren.

Kan ik eerder geïnstalleerde invoegtoepassingen of extensies gebruiken in de bijgewerkte versie?

• Als u extensies van derden met Adobe Extension Manager (ZXP-bestanden) hebt geïnstalleerd, werkt u eerst Adobe Extension Manager bij naar de nieuwste versie. Vervolgens installeert u de extensies opnieuw om ze in de bijgewerkte versie van Dreamweaver CC 2014 te gebruiken.
  • Als u de extensies hebt geïnstalleerd via de Creative Cloud-pagina met invoegtoepassingen, zijn die extensies automatisch beschikbaar voor gebruik in de bijgewerkte versie van Dreamweaver CC 2014. Werk Adobe Extension Manager bij naar de nieuwste versie om deze extensies in de Adobe Extension Manager te zien.

De migratie van extensies begint nadat Dreamweaver CC 2014 is bijgewerkt. De migratietijd hangt af van de grootte en het aantal extensies, de netwerksnelheid en andere factoren. Adobe raadt u aan ten minste twee minuten te wachten voordat u Dreamweaver na installatie start (zolang duurt het ongeveer om zes of zeven extensies te migreren).

Als een extensie niet is gemigreerd, voert u de volgende stappen uit:

1. Selecteer in Dreamweaver de optie Venster gevolgd door Invoegtoepassingen de gelijknamige pagina te openen.

2. Dreamweaver afsluiten.

3. Ga op de pagina met invoegtoepassingen naar Mijn invoegtoepassingen. Zoek de extensie die niet is gemigreerd en klik op Verwijderen om de gedeeltelijk gemigreerde invoegtoepassing te verwijderen. Als de knop Installeren wordt weergegeven, klikt u op Installeren om een nieuwe installatie van de invoegtoepassing te starten.

De Creative Cloud-desktopapp stelt u op de hoogte wanneer de invoegtoepassing is geïnstalleerd.