Download Lightroom Classic en ga aan de slag
Download Lightroom Classic en zoek zelfstudies om aan de slag te gaan.

Lightroom Classic downloaden en installeren

laptop-download

Installeert u de toepassing voor het eerst of op een nieuwe computer?
Klik hieronder op Lightroom Classic downloaden om te beginnen met downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. Als dit de eerste keer is dat u een Creative Cloud-app installeert, wordt de Creative Cloud-desktopapp ook geïnstalleerd. Meer informatie over de Creative Cloud-desktopapp.

Hulp nodig bij uw lidmaatschap

Bent u uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie downloadde of een Adobe-app of -lidmaatschap kocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden

Waarom moet ik me aanmelden om Lightroom Classic te gebruiken?

U moet zich periodiek om de 30 dagen aanmelden om de licentie te valideren. Aanmelden is ook vereist wanneer u Lightroom Classic downloadt of bijwerkt. Raadpleeg voor meer informatie Aanmelden om uw Adobe-apps te activeren.

Ik heb het verkeerde lidmaatschap aangeschaft. Hoe wissel ik van lidmaatschap?

Kom te weten hoe u overstapt op een ander Adobe-lidmaatschap of de opslag of factureringsfrequentie van uw huidige lidmaatschap wijzigt.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt vanaf uw account op Adobe.com een factuur afdrukken. Zie voor meer informatie Een betalingsbewijs of factuur afdrukken.