Problem: Når du installerer Acrobat DC fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, vises fejl 1722 – Der er et problem med denne Windows-installationspakke. Et af programmerne i installationen blev ikke installeret som forventet......

Fejl 1722-

Løsning:

1. Download Visual C++ Redistributable-pakker til Visual Studio 2013 fra Microsoft Download Center: http://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=40784
  2. Vælg vcredist_x86.exe, og download pakken.
  3. Hvis du er på et 64-bit-system, skal du gå til C:\Windows\SysWOW64\. På 32-bit-systemer skal du gå til C:\Windows\System32. Hvis mappen C:\Windows\SysWOW64 findes, bruger du et 64-bit-system.
  4. Find msvcr120.dll og msvcp120.dll, og omdøb begge filer.
    Slet dem ikke. Hvis pakken vcredist_x86.exe ikke installerer korrekt, kan du omdøbe dem tilbage.
  5. Dobbeltklik nu på vcredist_x86.exe, og installer programmet. Når installationen er udført, skal du kontrollere at msvcr120.dll og msvcp120.dll er installeret på ny. Du kan nu slette de filer, du omdøbte. Slet ikke msvcr120.dll og msvcp120.dll
  6. Installer Acrobat via CC-installationsprogrammet. Nu bør det installere korrekt