Når du installerer eller opdaterer Adobe Acrobat DC eller Adobe Acrobat Reader DC ved hjælp af en af følgende metoder:

• Via Hjælp > Opdater
  • Installation via Creative Cloud-klientappen
  • Manuel download og installation

Der vises følgende fejlmeddelelse under installationen:

"Fejl 1722. Der er et problem med denne Windows Installer-pakke. Et program, der blev kørt som en del af installationen, blev ikke afsluttet som forventet. Kontakt supportpersonalet eller leverandøren af pakken. Handling: InstallWebResources, placering: <sti til programmet>\AcroCEF\RdrServicesUpdater.exe".

Fejl, når du bruger Hjælp > Opdater

Acrobat DC

Via Hjælp > Opdater i Acrobat DC

Acrobat Reader DC

reader-update

Fejl under installationen af Acrobat DC via Creative Cloud-klientappen

thor1
thor2

Fejl under manuel download og installation/opdatering

Acrobat DC

Acrobat_DC_Web_WWMUI.exe hentet fra support-webstedet.

Acrobat Reader DC

AcroRdrxxxxxxxxxx.exe hentet fra ftp.adobe.com

Fejl under manuel installation af Acrobat Reader DC hentet fra Reader Download Center (https://get.adobe.com/reader)

Installation via Acrobat Reader Download Center
Fejl under installation via Acrobat Reader Download Center

Løsning

Fejlen opstår, når Universal C Runtime i Windows mangler en opdatering. Opdateringen kan installeres ved at følge en af nedenstående fremgangsmåder:

Løsning 1

Hent opdateringen fra Microsoft Download Center
Når du har installeret opdateringen, skal du prøve at installere Acrobat DC/Acrobat Reader DC igen.

Bemærk:

Du skal have Windows 7 Service Pack 1 (SP1) eller nyere for at kunne anvende denne opdatering.

Løsning 2

Opdater operativsystemet automatisk vha. Windows Update.
Når alle Windows-opdateringer er blevet installeret, skal du prøve at installere Acrobat DC/Acrobat Reader DC igen.

Løsning 3

1. Hent Visual C++ installationspakker til Visual Studio 2013 i Microsoft Download Center.

2. Hvis du har en 64-bit-udgave af Windows, skal du finde frem til mappen C:\Windows\SysWOW64\. Hvis du har en 32-bit-udgeve, skal du finde frem til mappen C:\Windows\System32.

Bemærk: Hvis du kan se mappen C:\Windows\SysWOW64, har du en 64-bit-Windows.

3. Find filen msvcr120.dll og msvcp120.dll, og omdøb dem begge.
    Slet ikke filerne. Hvis Visual C++ pakken vcredist_x86.exe ikke kan installeres, kan du omdøbe dem tilbage.

4. Dobbeltklik på den Visual C++ pakke, du har hentet (vcredist_x86.exe), for at installere den. Når installationen er udført, skal du kontrollere, at msvcr120.dll og msvcp120.dll er installeret på ny. Du kan nu slette de filer, du omdøbte i trin 3.
    Du må ikke slette de nye versioner af msvcr120.dll og msvcp120.dll.

5. Installer Acrobat DC/Acrobat Reader DC.