Du kan hurtigt dele et link til et PDF-dokument med andre til visning eller kommentering. Dokumentet, der deles som et link, kan åbnes i alle browsere og på alle enheder. Dokumentet gemmes sikkert i Adobe Document Cloud. Modtagere får en mail med et link, og de kan klikke på linket for at se og kommentere dokumentet i en browser. Login kræves ikke.

Bemærk:

Adobe tester en ny PDF-delingsoplevelse i Acrobat DC. Hvis de trin, der er vist i dette dokument, ikke matcher din version af Acrobat, skal du se under Del og spor PDF'er online | Ny oplevelse.

Del PDF'er

1. Klik på knappen Del øverst til højre, når et PDF-dokument er åbent i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC. Ellers kan du vælge Værktøjer > Del og derefter gennemse og vælge PDF'en. Dialogboksen Del vises.

Delingsmulighederne vises i den højre rude.

2. I sektionen Inviter personer skal du angive eller vælge mailadressen på dem, der skal modtage filen. Du kan også bruge Adressebog-linket til at vælge mailadresser. Hvis du vil tilføje flere filer, skal du klikke på Tilføj filer og derefter gennemse og vælge filer.

Tilføj filer
  3. Del filen med en af følgende metoder:

De detaljerede sporingsoplysninger er tilgængelige for filer, der deles med et tilpasset link til enkeltpersoner.

1. Vælg Vis fil.

2. Felterne Navn og Meddelelse er ligesom dem, du bruger til at sende mailen, og vises for dine modtagere på samme måde. Angiv de ønskede oplysninger, og klik derefter på Send.

Dine modtagere får en mail med besked om, at filer deles med dem.

Et anonymt eller offentligt link gør filerne tilgængelige for alle, der klikker på linket. De detaljerede sporingsoplysninger er desuden ikke tilgængelige for filer, der bruger offentlige links.

1. Klik på Hent link. Indstillingen Vis fil er valgt som standard.

2. Klik på Opret link. De valgte filer uploades til Adobe Document Cloud, og der oprettes et offentligt link.

3. Klik på Kopiér link, og luk Del-ruden.

4. Del linket med modtagerne.

De detaljerede sporingsoplysninger er ikke tilgængelige for filer, der deles som vedhæftede filer.

1. Klik på Send som vedhæftet fil.

2. I sektionen Send som vedhæftet fil skal du gøre et af følgende:

• Vælg Standardmailprogram, og klik på Fortsæt.
    • Vælg Webmail. På rullelisten Vælg mulighed skal du gøre et af følgende:
      • Tilføj Gmail: Angiv din mailadresse, og klik på Fortsæt. Angiv adgangskoden, og giv tilladelser, når du bliver bedt om det.
      • Tilføj anden: Angiv din mailadresse, adgangskode og indstillinger for IMAP/SMTP-mailserver. Klik på Tilføj.
    Brug webmail til at dele fil
  3. En mailkladde vises med filen vedhæftet. Angiv mailadresserne på modtagerne og en passende besked i mailens emnefelt og brødtekst, og send derefter mailen.

Gør følgende for at anmode om signaturer fra andre.

1. Vælg Udfyld og underskriv fil.

Del PDF'en for at indhente signaturer fra andre
  2. Felterne Navn og Meddelelse er ligesom dem, du bruger til at sende mailen, og vises for dine modtagere på samme måde. Angiv de ønskede oplysninger, og gør ét af følgende:

• (Valgfrit) For at udforske avancerede indstillinger, inkl. underskrivegodkendelse, påmindelser og mere, skal du klikke på Flere indstillinger.
    • For at tilføje formularfelter og angive, hvor der skal underskrives, skal du klikke på Fortsæt.

Adobe Sign-vinduet vises. Angiv de nødvendige oplysninger. Få flere oplysninger under Få dokumenter underskrevet af andre.

3. Klik på Send. Dokumentet sendes til underskrivelse til modtagerne, og der vises en bekræftelse.

Modtageroplevelsen

Modtagere får en mail om, at filen deles med dem. Mailen indeholder knappen Vis fil og et link til det delte dokument. Når der klikkes på linket eller knappen, åbnes dokumentet i en browser. Modtagere kan også om nødvendigt downloade dokumentet.

Se skærmbilledeksempler nedenfor, der viser den mailnotifikation, som en modtager har modtaget.

Modtaget link i mail
Mailnotifikationen med et link til det delte dokument

Spor delte filer

De filer, som du har modtaget for nylig, vises i Startside > Seneste. Når modtageren ser filen, får du en notifikation i Acrobat og en mail. For at se og spore alle filerne, der er delt til visning, skal du gøre følgende:

1. Klik på Startside. I sektionen Delt skal du klikke på Til visning. Alle de filer, der er delt til visning, vises sammen med følgende oplysninger:

• Navn:navnet på den fil, der deles tilvisning.
    • Sendt/modtaget: tidsstemplet til den fil, der er sendt eller modtaget til visning.
    • Afsender: navnet på den person, der sendte filen.
    • Status: viser antallet af personer, der har set filen.
    Handlinger på delte filer
  2. Vælg filen for at se dens detaljer. Der vises en miniature af filen i højre rude. Handlingspanelet i højre rude viser de handlinger, du kan udføre på filen. De viste handlinger varierer baseret på, om du har delt filen eller modtaget tilen til visning som vist nedenfor:

Handlinger på delte filer

• Vis aktiviteten og tidsstemplet på den delte fil. Udvid Aktivitet for at se detaljer som Oprettet af, Sendt til, Set af og Downloadet af modtagerne.
    • Annuller deling af filen, hvis du vil forhindre andre i at se eller downloade filen.
    • Kopiér Delt-link, og del med andre modtagere til visning.
    • Slet delt fil for at fjerne filen permanent fra Adobe Document Cloud.
    • Download filen til din enhed.
    Handlinger på filer, der er delt til visning
    Handlinger på filer, der er delt til visning

Handlinger på modtagne filer

• Vis tidsstemplet til den modtagne file.
    • Kopiér Delt-link for enten at dele det med andre modtagere eller åbne filen i browseren.
    • Download filen til din enhed.
    • Fjern link fra Document Cloud for at fjerne filen permanent.
    • Rapportér misbrug for upassende indhold, du har modtaget.

Handlinger for filer, der er modtaget til visning
    Handlinger for filer, der er modtaget til visning