Du kan hurtigt dele et link til en PDF med andre til visning eller kommentering. Dokumentet, der deles som et link, kan åbnes i alle browsere og på alle enheder. Dokumentet gemmes sikkert i Adobe Document Cloud. Modtagere får en mail med et link, og de kan klikke på linket for at se og kommentere dokumentet i en browser. Login kræves ikke.

Del PDF'er

Åbn en PDF i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC. Delingsværktøjerne vises øverst til højre i værktøjslinjen.

Værktøjer til deling af PDF'er

Du kan dele en PDF-fil med en af følgende metoder:

Et anonymt eller offentligt link gør filerne tilgængelige for alle, der klikker på linket. De detaljerede sporingsoplysninger er desuden ikke tilgængelige for filer, der bruger offentlige links.

1. Klik på ikonet Del et link til denne fil ().

Del et link til filen
  2. Det delte link genereres øjeblikkeligt. Du behøver ikke at vente på, at filen uploades til clouden. Kontakten Tillad kommentarer er som standard slået til. Hvis du vil dele filen kun til visningen, skal du klikke på kontakten for at slå den fra. Klik på Kopiér link, og del linket med modtagerne.

Kopiér link, og del

De detaljerede sporingsoplysninger er ikke tilgængelige for filer, der deles som vedhæftede filer.

1. Klik på ikonet Send fil via mail ().

Send din PDF på mail
  2. I sektionen Send via mail skal du gøre ét af følgende:

• Vælg Outlook, hvis det er dit standardmailprogram.
    • Vælg Webmail på rullelisten, og vælg derefter Tilføj Gmail. Angiv din mailadresse, og klik på OK. Angiv adgangskoden, når du bliver bedt om det.
    • Vælg Webmail, og vælg derefter Tilføj en anden mailadresse, du bruger. Angiv mailadressen, adgangskoden, IMAP, SMTP-indstillinger i dialogboksen Tilføj webmailkonto, og klik på Tilføj.

Kontakten Vedhæft et link er aktiveret som standard. Et delt vis-kun-link til PDF'en føjes til mailens brødtekst. Hvis du vil vedhæfte PDF'en i stedet for linket, skal du klikke kontakten fra.

3. Klik på Næste. Angiv modtagerens mailadresse, og send den.

De detaljerede sporingsoplysninger er tilgængelige for filer, der deles med et tilpasset link til enkeltpersoner.

1. Klik på ikonet Del denne fil med andre ().

Inviter personer til visning eller kommentering
  2. Felterne Navn og Meddelelse er ligesom dem, du bruger til at sende mailen, og vises for dine modtagere på samme måde. Angiv de ønskede oplysninger, og klik derefter på Send.

Dine modtagere får en mail med besked om, at filer deles med dem.

Modtageroplevelsen

Modtagere får en mail om, at filen deles med dem. Mailen indeholder knappen Åbn og et link til det delte dokument. Når der klikkes på linket eller knappen, åbnes dokumentet i en browser. Modtagere kan også om nødvendigt downloade dokumentet.

Se skærmbilledeksempler nedenfor, der viser den mailnotifikation, som en modtager har modtaget.

Modtaget link i mail
Mailnotifikationen med et link til det delte dokument

Spor delte filer

De filer, som du har modtaget for nylig, vises i Hjem > Seneste. Når modtageren ser filen, får du en notifikation i Acrobat og en mail. For at se og spore alle filerne, der er delt til visning, skal du gøre følgende:

1. Klik på Startside. I sektionen Delt skal du gøre ét af følgende:

• For at se de filer, du har sendt til visning eller gennemgang, skal du klikke på Delt af dig.
    • For at se de filer, du har modtaget til visning eller gennemgang, skal du klikke på Delt af andre.

Alle de filer, der er delt til visning, vises sammen med følgende oplysninger:

• Navn: navnet på den fil, der deles til visning.
    • Status: viser antallet af personer, der har set filen.
    • Seneste aktivitet: tidsstemplet til den fil, der er sendt eller modtaget til visning.
    Handlinger på delte filer
  2. Vælg filen for at se dens detaljer. Der vises en miniature af filen i højre rude. Handlingspanelet i højre rude viser de handlinger, du kan udføre på filen. De viste handlinger varierer baseret på, om du har delt filen eller modtaget filen til visning som vist nedenfor:

Handlinger på delte filer

• Vis aktiviteten og tidsstemplet på den delte fil. Udvid Aktivitet for at se detaljer som Oprettet af, Sendt til, Set af og Downloadet af modtagerne.
    • Annuller fildeling, hvis du vil forhindre andre i at se eller downloade filen.
    • Kopiér Delt-link, og del med andre modtagere til visning.
    • Slet delt fil for at fjerne filen permanent fra Adobe Document Cloud.
    • Download filen til din enhed.
    Handlinger på filer, der er delt til visning
    Handlinger på filer, der er delt til visning

Handlinger på modtagne filer

• Vis tidsstemplet til den modtagne file.
    • Kopiér Delt-link for enten at dele det med andre modtagere eller åbne filen i browseren.
    • Download filen til din enhed.
    • Fjern link fra Document Cloud for at fjerne filen permanent.
    • Rapportér misbrug for upassende indhold, du har modtaget.

Handlinger for filer, der er modtaget til visning
    Handlinger for filer, der er modtaget til visning