Opdatering af Acrobat DC

Acrobat DC-programfiler og -komponenter kan opdateres på flere forskellige måder. Nogle opdateringer er tilgængelige, når du åbner et PDF-dokument, hvilket automatisk sætter processen i gang. Hvis du f.eks. åbner en formular, som bruger skrifttyper til asiatiske sprog, bliver du spurgt, om du vil hente skrifttyperne. Andre opdateringer er kun tilgængelige i menuen Hjælp, og du skal installere dem manuelt. Nogle opdateringer er tilgængelige både automatisk og manuelt.

Manuel opdatering af softwaren

1. Vælg Hjælp > Søg efter opdateringer, og følg vejledningen på skærmen.

Skifte opdateringsindstillinger

1. Vælg Rediger > Indstillinger (Windows) eller Acrobat DC/Adobe Acrobat Reader DC > Indstillinger (Mac OS).

2. Vælg Opdater i kategorierne til venstre.
  3. Vælg en af følgende indstillinger for installering af opdateringer i sektionen Kontrollér, om der er opdateringer:

Installer automatisk opdateringer (anbefalet)

(Windows) Acrobat kontrollerer jævnligt, om der er vigtige opdateringer, henter dem og installerer dem automatisk. Når det er gjort, får du besked ved hjælp af en lille besked i systembakken, om at din software er opdateret. Denne metode er den bedste måde til at holde Acrobat opdateret og mere sikker.

Hent automatisk opdateringer, men lad mig vælge, hvornår de skal installeres

Acrobat kontrollerer jævnligt, om der er vigtige opdateringer og henter dem. Acrobat spørger, om du vil starte installationen.

Giv mig besked, men lad mig vælge, hvornår der skal hentes og installeres opdateringer

Acrobat kontrollerer jævnligt, om der er vigtige opdateringer og giver dig besked. Du kan vælge at hente og installere opdateringerne, når det passer dig.

Hent eller installer ikke opdateringer

Acrobat kontroller ikke, om der er opdateringer. I stedet kontrollerer du selv om der er kommet opdateringer (Hjælp > Kontrollér, om der er opdateringer). Denne indstilling er den mindst sikre og anbefales kun for organisationer, der installerer opdateringer på andre måder.

Administration af sikkerhedsindstillinger

Hvis din organisation bruger serverbaserede sikkerhedspolitikker, kan du konfigurere Acrobat til jævnligt at søge efter opdateringer til disse politikker. Serverbaseret sikkerhed konfigureres af en administrator, der også kan give dig den URL-adresse, du kan hente sikkerhedsopdateringer fra.

1. Vælg Sikkerhed under Kategorier i dialogboksen Indstillinger.
  2. Vælg Indlæs sikkerhedsindstillinger fra en server under Sikkerhedsindstillinger.
  3. Skriv serveradressen i feltet URL.
  4. Vælg, hvor ofte der skal søges efter sikkerhedsopdateringer.
  5. Vælg Spørg inden installation for at få besked, inden der søges efter politikopdateringer på serveren.

Adobe Digitale udgivelser

Brug den gratis Adobe® Digitale Editions-software til at læse og organisere eBooks og andre publikationer.Adobe Digital Editions er et separat webbaseret og indholdsrigt program (RIA), der erstatter eBooks-funktionerne i tidligere versioner af Acrobat.

Når du installerer Adobe Digital Editions, importeres dine eksisterende elementer på bogreolen og gøres tilgængelige automatisk i din nye bogreol i Adobe Digital Editions. Du kan også manuelt importere enkelte PDF-filer til din bogreol i Adobe Digital Editions.

Bemærk:

Når du åbner en eBook for første gang, installeres softwaren Adobe Digital Editions automatisk på computeren.

Få flere oplysninger om Adobe Digital Editions, og hent softwaren ved at gå ind på www.adobe.com/go/learn_acr_digital_dk.