Brug Kombiner filer for at konvertere op til 10 filer til én enkelt PDF. Kombiner filer understøtter flere filtyper ud over PDF-filer. Når du bruger Kombiner filer, gemmer Adobe PDF Pack kun den kombinerede PDF-fil og ikke de filer, der blev brugt til at oprette den.

Bemærk:

Du kan ikke kombinere PDF-filer, der er sikre, beskyttet med adgangskode, i 3D eller er en del af en PDF-portefølje.

Filtyper, du kan konvertere til PDF eller kombinere til en PDF

Adobe PDF Pack lader dig konvertere eller kombinere fra følgende populære filtyper til PDF:

Konverter til PDF fra Understøttede filtyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Billedfilformater .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd

Trin for at kombinere filer til en PDF:

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Kombiner filer i sektionen Hurtig start.

Kombiner filer
  3. Gør ét af følgende for at vælge de filer, som du vil kombinere, og klik derefter på Fortsæt:

• Vælg filer på listen Seneste eller Filer.
    • Du kan også tilføje filer fra din computer eller trække og slippe filerne over på det fremhævede område.
    Vælg en fil på listen Seneste
    Vælg en fil fra din computer

4. Hvis du ønsker at kombinere flere filer, skal du klikke på Tilføj filer eller plusikonet før/efter filens miniature og derefter vælge de ønskede filer på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.

Tilføj flere filer
  5. (Valgfrit) Hold markøren over en fil, og klik på pilen for at udvide den og ændre dens rækkefølge, i hvilken den vises i den kombinerede PDF-fil.

Udvid og skift sidernes rækkefølge i filerne

Efter du udvider filen, skal du for at flytte en side trække sidetalsfeltet på den tilsvarende sideminiature eller selve sideminiaturen til den nye placering. Siderne omnummereres.

6. Giv den kombinerede PDF-fil et navn, og klik derefter på Kombiner.

Giv filen et navn, og kombiner de tilføjede filer
  7. Filerne konverteres og kombineres til en PDF-fil og kan derefter downloades. Klik på ikonet Download for at gemme filen på din computer eller enhed.

Download den kombinerede fil

En kopi af den kombinerede PDF-fil gemmes også på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på siden viser alle de filer, du har kombineret for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine filer klikke på Filer i panelet i Adobe Document Cloud Hjem.