Kombiner flere dokumenter til en PDF online

Brug Kombiner filer for at konvertere op til 10 filer til én enkelt PDF. Kombiner filer understøtter flere filtyper ud over PDF-filer. Når du bruger Kombiner filer, gemmer Adobe PDF Pack kun den kombinerede PDF-fil og ikke de filer, der blev brugt til at oprette den.

Adobe Acrobat PDF Pack lader dig konvertere eller kombinere fra følgende populære filtyper til PDF:

Konvertér til PDF fra

Understøttede filtyper

Microsoft Word

.doc, .docx

Microsoft Excel

.xls, .xlsx

Microsoft PowerPoint

.ppt, .pptx

Billedfilformater

.bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff

Rich Text Format

.rtf

Tekstfil

.txt

Adobe Illustrator

.ai

Adobe InDesign

.indd

Adobe Photoshop

.psd

Bemærk:

Du kan ikke kombinere PDF-filer, der er sikre, beskyttet med adgangskode, i 3D eller er en del af en PDF-portefølje.

Trin for at kombinere filer til en PDF:

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. I den øverste navigationslinje skal du klikke på Rediger > Kombiner filer.

Kombiner filer

3. Gør ét af følgende for at vælge de filer, som du vil kombinere, og klik derefter på Fortsæt:

• Vælg filer på listen Seneste eller Dokumenter.
    • Tilføj filer fra din computer, eller træk og slip filerne over på det fremhævede område.
    • Du kan også trække og slippe filer til værktøjet Kombiner filer på siden Rediger.
    Vælg en fil på listen Seneste eller Filer

Vælg en fil fra din computer

4. Hvis du ønsker at kombinere flere filer, skal du klikke på Tilføj filer eller plusikonet før/efter filens miniature og derefter vælge de ønskede filer på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.

Tilføj flere filer

5. (Valgfrit) Hold markøren over en fil, og klik på pilen for at udvide den og ændre dens rækkefølge, i hvilken den vises i den kombinerede PDF-fil.

Udvid og skift sidernes rækkefølge i filerne

Efter du udvider filen, skal du for at flytte en side trække sidetalsfeltet på den tilsvarende sideminiature eller selve sideminiaturen til den nye placering. Siderne omnummereres.

6. Giv den kombinerede PDF-fil et navn, og klik derefter på Kombiner.

Giv filen et navn, og kombiner de tilføjede filer

7. Filerne konverteres og kombineres til en PDF-fil og kan derefter downloades. Klik på ikonet Download for at gemme filen på din computer eller enhed.

Download den kombinerede fil

En kopi af den kombinerede PDF-fil gemmes også på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på Hjem-siden viser alle de filer, du har kombineret for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine filer klikke på Dokumenter i den øverste menulinje.