Brug Opret PDF til at konvertere Microsoft Office-dokumenter (Word, Excel og PowerPoint) og andre understøttede filformater til PDF.

Konverter en fil til PDF

Filtyper, du kan konvertere til PDF eller kombinere til en PDF

Adobe PDF Pack lader dig konvertere eller kombinere fra følgende populære filtyper til PDF:

Konverter til PDF fra Understøttede filtyper
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Billedfilformater .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd

Sådan konverterer du en fil til PDF:

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Opret PDF i sektionen Hurtig start.

Opret PDF
  3. For at vælge de filer, du vil konvertere, skal du gøre ét af følgende og derefter klikke på Fortsæt:

• Vælg filer på listen Seneste eller Filer.
    • Du kan også tilføje filer fra din computer eller trække og slippe filerne over på det fremhævede område.
    Vælg en fil på listen Seneste
    Vælg en fil fra din computer

4. Hvis du vil vælge flere filer at konvertere, skal du klikke på Tilføj filer og derefter vælge de ønskede filer på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.

Tilføj flere filer
  5. Klik på Konverter. Filen uploades til serveren, konverteres til PDF og er derefter klar til download. Klik på ikonet Download for at gemme filen på din computer eller enhed.

Download den konverterede fil

Alle filer, du konverterer, gemmes på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på siden viser alle de filer, du har konverteret for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine filer klikke på Filer i panelet i Adobe Document Cloud Hjem.