Hvor er mine filer?

Du har adgang til Adobe Document Cloud fra https://documentcloud.adobe.com. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google. Du har adgang til Adobe Document Cloud-tjenester og kan også downloade de seneste Acrobat-apps til computere og mobilenheder.

Adobe Acrobat Hjem

Arbejd med filer i Adobe Document Cloud

Du har adgang til dine filer på Document Cloud ved hjælp af din webbrowser, Acrobat- og Acrobat Reader-computerapps eller Acrobat-mobilapp.

Du kan gøre ét af følgende for at få adgang til dine filer:

• Brug din browser til at logge på Adobe Document Cloud, og klik på Dokumenter i den øverste menulinje i Adobe Acrobat Hjem.
  • I Acrobat eller Acrobat Reader skal du vælge Hjem > Document Cloud og vælge et PDF-dokument.
  • I Acrobat Reader-mobilappen skal du vælge Hjem > Document Cloud og derefter vælge et PDF-dokument.

Flere oplysninger

Til

Se

Se, hvordan du arbejder med filer ved hjælp af Adobe Document Cloud-webstedet

Se, hvordan du åbner PDF-filer med Acrobat eller Reader

Lær, hvordan du kan gemme PDF-filer ved hjælp af Acrobat eller Reader

Se, hvordan du føjer tekst, sticky notes, fremhævninger og andre annoteringer til en PDF-fil

Se, hvordan du deler og sporer filer ved hjælp af Acrobat

Se, hvordan du deler og sporer filer ved hjælp af Adobe Document Cloud-webstedet