Du har adgang til Adobe Document Cloud fra https://documentcloud.adobe.com. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google. Du har adgang til Adobe Document Cloud-tjenester og kan også downloade de seneste Acrobat DC-apps til computere og mobilenheder.

Adobe Document Cloud Hjem

Arbejd med filer i Adobe Document Cloud

Du har adgang til dine filer på Document Cloud ved hjælp af din webbrowser, Acrobat DC- og Acrobat Reader DC-computerapps eller Acrobat DC-mobilapp.

Du kan gøre ét af følgende for at få adgang til dine filer:

• Brug din browser til at logge på Adobe Document Cloud, og klik på Filer i panelet i Document Cloud Hjem.
  • I Acrobat DC eller Acrobat Reader DC skal du vælge Hjem > Document Cloud og vælge et PDF-dokument.
  • I Acrobat DC-mobilappen skal du vælge menu > Document Cloud og derefter vælge et PDF-dokument.

Flere oplysninger

Til Se
Lær, hvordan du arbejder med filer ved hjælp af Adobe Document Cloud-webstedet Arbejde med filer
Lær, hvordan du åbner PDF-filer med Acrobat DC eller Reader DC Åbning af PDF'er
Lær, hvordan du kan gemme PDF-filer ved hjælp af Acrobat DC eller Reader DC Lagring af PDF'er
Se, hvordan du deler og sporer filer ved hjælp af Acrobat DC Del og spor filer
Se, hvordan du deler og sporer filer ved hjælp af Adobe Document Cloud-webstedet Del og spor PDF'er online

Administrer filer i Adobe Document Cloud

Du kan læse om administration af dine filer i Document Cloud fra din computer eller mobilenhed i artiklen: Administrer filer.