Adobe PDF Pack

Browser

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 11 eller senere, Firefox eller Chrome
  • macOS X v10.12 eller senere med Safari 11 eller senere, Firefox eller Chrome

Mobilapp*†

Mobilapp-adgang og -funktionalitet varierer efter tjenesten.

Værktøjet Send til underskrivelse – der er inkluderet i Adobe PDF Pack – afhænger af cloudtjenester, der leveres af Adobe Sign, og har særlige browserkrav. Vis krav.

Sprogversioner

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Hollandsk

Brasiliansk portugisisk

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Adobes onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på mindst 13 år og kræver accept af yderligere vilkår og Adobes politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan uden varsel blive afbrudt eller ændret helt eller delvist. Der kan blive pålagt yderligere gebyrer eller abonnementsopkrævninger.