Dit Adobe ID er normalt den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede dit medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste, og det er den nøgle, du skal bruge for at få adgang til din Adobe ID-konto.

Du kan få adgang til din Adobe ID-konto på to måder: online via Adobe.com eller via Creative Cloud-computerappen.

Log ind via Adobe.com

Få adgang til din Adobe ID-konto online, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Log ind via Creative Cloud-computerappen

1. Klik på Creative Cloud-ikonet , som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (macOS), for at åbne Creative Cloud-computerappen.

2. Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Adobe ID (normalt din e-mailadresse) og din adgangskode og klikke på Log ind.

Logonskærm
  3. Klik på Profil-ikonet, og klik derefter på Adobe-konto i den viste menu.

Administrer Adobe-konto

Du kan med din Adobe ID-konto se dine planer og produkter, ændre adgangskode, udskrive faktura, downloade apps og meget andet. Du finder flere oplysninger under Hjælp til konto og medlemskab.

Løs almindelige problemer relateret til Adobe ID-adgang

Du kan få mere at vide om nogle enkle løsninger på almindelige problemer med at logge på Adobe ID-kontoen under Fejlfinding i forbindelse med Adobe ID-konto og logon.