Dit Adobe ID er normalt den e-mailadresse, du brugte, da du første gang startede dit medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste, og det er den nøgle, du skal bruge for at få adgang til din Adobe-konto.

Hvordan logger jeg ind på min Adobe-konto?

Gå til Adobe-konto online. Angiv dit Adobe ID og din adgangskode, og klik på Log ind. Du kan også bruge din sociale konto (Facebook, Google eller Apple) til at logge ind på din Adobe-konto.

Log ind på din Adobe-konto

Når du er logget ind, kommer du til din Adobe-kontoside, hvor du kan se dine planer og produkter, ændre adgangskode, udskrive fakturaer, downloade apps og meget andet.

Bemærk:

Vidste du, at du også kan få adgang til din Adobe-konto ved hjælp af Creative Cloud-computerappen? Start appen ved at klikke på Creative Cloud-computerikonet  på proceslinjen i Windows eller menulinjen i macOS. Log derefter ind på appen, og klik på Profil-ikonet i øverste højre hjørne. Du kan få adgang til din Adobe-konto ved at klikke på Adobe-konto i den menu, der vises.

Sådan løser du almindelige problemer med at logge ind

Lær om nogle enkle løsninger på almindelige problemer med at logge ind på Adobe-kontoen.

Er Caps Lock- og Num Lock-tasterne slået fra?

Caps Lock and Num Lock?

For at undgå at skrive et forkert brugernavn eller en forkert adgangskode skal du tjekke, at Caps Lock- og Num Lock-tasterne er slået fra. Skriv derefter din e-mail og adgangskode igen.

Har du ændret din e-mailadresse, eller har du flere e-mailadresser?

Multiple emails

Hvis du har flere e-mailkonti eller har ændret din e-mailadresse, siden dit oprindelige køb, kan du prøve at bruge din anden eller tidligere e-mailadresse. Hvis du mener, at du har Adobe ID'er, der er knyttet til forskellige e-mailadresser, eller hvis du er i tvivl om, hvilken e-mailadresse der er knyttet til dit aktuelle medlemskab eller et produkt, du har købt, kan du kontakte os.

Har du prøvet at benytte en anden browser?

Browser conflict

Prøv at logge ind med en anden webbrowser. Hvis cookies er deaktiveret, skal du aktivere cookies og rydde browserens cookies og cache. (Se browserens dokumentation for at få vejledning).

Prøver du at logge ind med din Facebook-, Google- eller Apple-konto?

Fix errors signing in with Facebook, Google, or Apple

For at løse fejl, der forekommer, når du logger ind med din Facebook-, Google- eller Apple-konto, kan du se Løs fejl i forbindelse med Adobe-kontologon med Facebook, Google eller Apple.

Kan du ikke logge ind på Creative Cloud-computerappen?

Error signing into Creative Cloud

Hvis du ikke kan logge ind på din Creative Cloud-computerapp, skal du se Fejlfinding i forbindelse med Creative Cloud-aktiveringsfejl.