Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg After Effects?

Du kan downloade After Effects fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor kan jeg ikke installere After Effects?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af After Effects?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere After Effects på en anden computer?

Du kan installere After Effects og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Teknikker

Kan jeg rette rystende, håndholdte optagelser?

Ja. Du kan bruge Warp Stabilizer VFX-effekten til automatisk at stabilisere optagelser, som ryster eller rykker sig stødvist. Du kan se trinvise anvisninger i Stabilisering af rystede videooptagelser.

Hvordan skaber jeg realistiske bevægelser?

Realistisk bevægelse handler om mere end bare at flytte et objekt. I denne korte videoserie kan du lære, hvordan man tilføjer specialeffekter for at sløre bevægelse, korrigere farver og skygger og simulere kamerabevægelse.

Hvordan kan jeg animere en figur til at være synkron med min dialog?

Adobe Character Animator, som installeres sammen med After Effects CC 2015 og nyere, registrerer ansigtsudtryk og bevægelse via webkameraet og animerer en figur baseret på dine bevægelser. Se denne vejledning til at komme godt i gang med Character Animator.

Hvordan animerer jeg tekst til en titel?

Du kan lære om grundlæggende tekstanimering i After Effects i denne videovejledning i tre dele, Sådan animerer du et logo til video.

Hvordan får jeg optagelser til at blive vist inden i et objekt?

Du maskerer et objekt, så andre optagelser kan blive vist inden i det. I denne artikel kan du se mere om, hvordan du opretter former og masker.

Problemer med eksport

Hvorfor er min videofil enorm? Hvorfor afspilles den så ringe?

Når du gengiver og eksporterer en film, afstedkommer standardindstillingerne ukomprimerede eller tabsfrit komprimerede filer. Sådanne filer er enorme og er tilsigtet postproduktionsarbejde, ikke afspilning. Hvis du komprimerer filen, vil den køre jævnt på computeren. Læs mere om indkodnings- og komprimeringsfunktioner for film.

Hvorfor er det ikke alle QuickTime-codecs, der er til rådighed?

QuickTime omfatter en indstilling til indkodning af ældre codecs. Hvis denne indstilling ikke er aktiveret, er der nogle codecs, som ikke er til rådighed i After Effects. Du kan i denne artikel se, hvordan man indstiller QuickTime-indstillingerne, Der mangler QuickTime-codecser i After Effects.

Hvilke indstillinger skal jeg bruge til at eksportere til YouTube og Vimeo?

Med Adobe Media Encoder kan du gengive og uploade samtidigt til YouTube, Vimeo, Creative Cloud og FTP-sider.Du kan sende After Effects-kompositionen direkte til Media Encoder vha. Komposition > Føj til Adobe Media Encoder-køen. Du kan finde flere oplysninger i Udgiv på YouTube og Vimeo.

Hvordan eksporterer jeg formaterne H.264, MPEG-2 og WMV?

Du kan bruge Adobe Media Encoder til at eksportere disse formater. Du kan sende After Effects-kompositionen direkte til Media Encoder vha. Komposition > Føj til Adobe Media Encoder-køen. Du kan finde flere oplysninger i Sådan laver du H.264-, MPEG-2- og WMV-videoer.

Hvordan laver jeg video til Flash Player?

Du kan bruge Adobe Media Encoder til at eksportere til H.264 (.mp4), det format, der anbefales af Adobe Flash-teamet. Du kan sende After Effects-kompositionen direkte til Media Encoder vha. Komposition > Føj til Adobe Media Encoder-køen. Du kan finde flere oplysninger i Sådan laver du H.264-, MPEG-2- og WMV-videoer.

Almindelige problemer

Hvorfor får jeg en QuickTime-fejl?

Problemer med QuickTime kan have mange kilder. Du kan finde løsninger i Fejlfinding af QuickTime-fejl.

Hvorfor får jeg en fejl om konvertering af unicode-tegn?

Du har installeret en sprogversion af After Effects, som ikke matcher styresystemets sprog. Du kan finde svar i artiklen Fejl "Kunne ikke konvertere unicode-tegn".

Min prøveversion af After Effects er udløbet. Kan jeg fortsætte med at gengive skabeloner til levende billeder?

Du kan fortsætte med at gengive dine skabeloner til levende billeder selv efter at prøveversionen er udløbet. Du kan få flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om skabeloner til levende billeder.

Hvorfor får jeg vist en fejl om, at After Effects ikke kan læse skrifttypeordbogen ved start?

Hvis du har genstartet computeren, og fejlen stadig vises, kan du finde svar i denne artikel: Fejl "Skrifttypeordbogen kan ikke læses".

Hvorfor får jeg en fejl om, at After Effects ikke kan allokere hukommelse?

Når du kører After Effects, får du eventuelt meddelelser som "Kan ikke allokere 0,000 MB hukommelse" eller "Kan ikke allokere 0,002 MB hukommelse." Find svar i denne artikel: Kan ikke allokere hukommelse.