Mega-allekirjoituksen lähettäminen .CSV-tiedostolla (vain Document Cloud Enterprise Premium)

Voit käyttää CSV-tiedostoa vastaanottajiesi sähköpostiosoitteiden tuomiseen ja yhdistää kunkin vastaanottajan mukautettuja tietoja dokumentin kenttiin. Voit myös mukauttaa kullekin allekirjoittajalle lähetetyn sähköpostiviestin, jossa heitä pyydetään allekirjoittamaan dokumentti.

.CSV tarkoittaa pilkuilla erotettuja arvoja (Comma Separated Values). Excel-tiedostot voidaan tallentaa tähän muotoon.

Huomautus:

Tässä videossa näytetään, kuinka voit määrittää .CSV-tiedoston ja käyttää sitä Mega-allekirjoitustapahtumassa. Opit myös seuraamaan Mega-allekirjoitustapahtuman kaikkien dokumenttien tilaa.

.CSV-tiedoston määrittäminen

Ennen kuin määrität .CSV-tiedostosi, dokumenttisi kenttien nimien on oltava tiedossa. Tähän on eri tapoja riippuen siitä, kuinka olet lisännyt kentät dokumenttiin:

• Jos dokumentti on luotu tunnisteilla (teksti tai PDF), käytä kenttien nimiä, jotka olet määritellyt tunnisteissa. Esimerkiksi tunnisteessa {{Osoite1_es_:signer1}} on kentän nimenä Osoite1.
  • Jos olet käyttänyt vedä ja pudota -ympäristöä, muokkaa dokumenttiasi ja kaksoisnapsauta kenttää. Kyseisen kentän nimi näkyy ominaisuusikkunan yläosassa.

Kun tiedät dokumenttisi kenttien nimet, avaa joko Mega-allekirjoituksen lähetyssivulta löytyvä esimerkki tai luo Excel-tiedosto.

1. Ensimmäisellä rivillä ovat kenttien nimet ja tietotunnisteet. Lisää mukautettujen kenttiesi nimet sarakkeiden otsikkoihin.

Tietotunnisteet ovat seuraavat:

_es_signer_email (pakollinen) Allekirjoittajan sähköpostiosoite

_es_signer_name (valinnainen) Allekirjoituksessa käytetty allekirjoittajan nimi

_es_signer_fullname (valinnainen) Dokumentissa näkyvä allekirjoittajan nimi

_es_signer_company (valinnainen) Allekirjoittajan yritys

_es_signer_title (valinnainen) Allekirjoittajan nimike

_es_agreement_message (valinnainen) Allekirjoittajalle lähetettyyn sähköpostiin sisältyvä viesti.

Muut käytetyt kentät (puhelin ja postinumero) ovat mukautettuja kenttiä, jotka olemme lisänneet dokumenttiin.

CSV-tiedostojen tietotunnisteet
  2. Seuraava rivi on täytetty allekirjoittajakohtaisilla tiedoilla. Tässä olemme määrittäneet sähköpostiosoitteet, koko nimen, yrityksen nimen, nimikkeen, mukautetun viestin ja muut mukautettujen kenttien tiedot.

Allekirjoittajan tiedot lisätty
  3. Tallenna tiedosto lopuksi .CSV-muodossa paikalliseen järjestelmääsi.

CSV-tiedoston tallennus paikalliseen järjestelmään

Lähetys .CSV-tiedostoa käyttämällä

1. Kun olet luonut .CSV-tiedostosi, valitse Mega-allekirjoitus koontinäyttösivulta.

Koontinäytön Mega-allekirjoitus-linkki
  2. Valitse Mega-allekirjoitussivulla Tuo vastaanottajat sekä yhdistämiskentät tiedostosta -linkki, jotta .CSV-tiedostoa voidaan käyttää lähetyksessä.

Tuo vastaanottajat sekä yhdistämiskentät tiedostosta
  3. Valitse Lataa.

Lataa
  4. Valitse haluamasi .CSV-tiedosto ja valitse sitten Avaa.

Etsi ja valitse CSV-tiedosto
  5. Määritä haluamasi asetukset ja valitse Lähetä.

Valitse asetukset ja lähetä

Vinkkejä tuelta – lue nämä!

• CSV-tiedostossa on oltava vähintään kaksi yksilöllistä sähköpostiosoitetta.
  • Lähettäjän sähköpostiosoite ei voi olla CSV-tiedostossa.