Vianmääritys & ohje

Lataa & asenna

Voit ladata sovelluksen Creative Cloud -verkkosivulta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa Auditionin ja muut Creative Cloud -ohjelmistot kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se käytöstä toisessa aiemmista koneista. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Kirjaudu Adobe-tilille. Napsauta sitten Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi tai vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Äänittäminen ja äänen tuonti

Seuraa tämän artikkelin vaiheita oppiaksesi, kuinka miten äänentoistolaitteisto liitetään Auditionissa.

Katso tämä video, kun haluat oppia, kuinka äänitiedosto äänitetään, mukaan lukien äänitystasojen säätäminen ja toistosäätimien käyttäminen.

Katso tämä video ja tutustu eri tapoihin tuoda äänitiedostoja ja selata mediaa.

Eri tekijät voivat aiheuttaa ongelmia äänityksessä. Kokeile tämän artikkelin vinkkejä äänityksen vianmäärityksessä ja toisto- ja monitorointi ongelmissa.

Äänen korjaaminen

Valitse leikkeet ja valitse Leike > Sovita leikkeen äänenvoimakkuus. Lisätietoja löydät kohdasta Kuinka sovittaa, häivyttää ja yhdistää leikkeiden äänenvoimakkuutta.

Kyllä. Opi tässä opetusvideossa kuinka äänitasoja säädetään manuaalisesti.

Katso tämä video, kun haluat oppia, kuinka Click/Pop Eliminator- ja DeClicker-tehosteita käytetään.

Katso tämä video, kun halua oppia, kuinka äänitiedostoista poistetaan häiriöitä, esimerkiksi sointeja ja piip-ääniä.

Kyllä. Opi tässä videossa, kuina Taustakohina puhdistetaan ja sihinää vähennetään.

Tekniikat

Seuraa tämän artikkelin vaiheita ja opi järjestämään ja muokkaamaan moniraitaleikkeitä.

Voit lisätä Auditionissa erilaisia häivytyksiä. Tässä videossa opit Lisäämään häivytyksiä ääneen käyttämällä Auditionin aaltomuotonäyttöä.

Seuraa tämän artikkelin vaiheita ja opi kopioimaan, leikkaamaan, liittämään ja poistamaan ääntä.

Anna laulajille täydellinen äänenkorkeus käyttäen Auditionin automaattisia äänenkorkeuden korjaustyökaluja. Opi tässä opetusohjelmassa kuinka Äänenkorkeuden automaattinen korjaus tehdään.

Seuraa tätä opetusohjelmaa ja opi, kuinka Stereo Expander -tehostetta käytetään antamaan äänellesi laajemman stereovaikutelman.