Vianmääritys ja ohje

Voit ladata sovelluksen Creative Cloud -verkkosivulta. Kirjaudu Adobe-tilillesi, jos näet kehotteen, ja valitse sitten Lataa tai Asenna. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Voit asentaa After Effectsin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

After Effects 17.0 toimii macOS 10.15 Catalina -käyttöjärjestelmässä, mutta sen käytössä on ilmennyt näitä tunnettuja yhteensopivuusongelmia

Kirjaudu Adobe-tilille. Napsauta sitten Muuta kohdassa Nykyinen salasana ja noudata näytöllä olevia ohjeita. Unohditko salasanasi? Opi nollaamaan ja muuttamaan se.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja muuttaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan Creative Cloud -jäsenyys ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Kyllä. Käytä Käyristyksenvakaintehostetta vakauttaaksesi epävakaita tai nykiviä kuvauksia. Katso vaiheittaiset ohjeet kohdasta Epävakaan videokuvamateriaalin vakauttaminen.

Realistinen liike on enemmän kuin yksinkertainen kohteen siirtäminen. Opi tässä lyhyessä videosarjassa, kuinka erikoistehosteita lisätään liikkeen hämärtämiseksi, värin ja varjojen korjaamiseksi ja kameran liikkeen simuloimiseksi.

Adobe Character Animator kaappaa kasvojen ilmeet ja liikkeen verkkokamerastasi ja animoi hahmoa, joka perustuu omaan esitykseesi. Katso lisätietoja Character Animator -käyttöoppaasta.

Opettele animoinnin perusteet -teksti After Effectsissä kolmiosaisessa opetusvideossa Animoi logo videoon.

Maskaa esine niin, että toinen kuvausmateriaali voi näkyä sen sisällä. Tutustu tähän artikkeliin oppiaksesi lisää aiheesta muotojen ja maskien luominen.

Kun hahmonnat ja viet elokuvan, oletusasetukset luovat pakkaamattomia tai häviöttömästi pakattuja tiedostoja. Tällaiset tiedostot ovat valtavia ja ne on tarkoitettu jälkituotantotyöskentelyyn, ei toistoon. Kun haluat sujuvan toiston tietokoneellasi, pakkaa tiedosto. Opi lisää aiheesta elokuvien koodaus- ja pakkausvaihtoehdot.

QuickTime sisältää ensisijaiset vanhojen koodekkien edellyttämät koodaustoiminnot. Jos asetus ei ole käytössä, jotkin koodekit eivät ole käytettävissä After Effectsissä. Opi QuickTime valintojen asettaminen artikkelista Jotkut QuickTime -koodekit puuttuvat After Effectsistä.

Adobe Media Encoder antaa sinun hahmontaa ja lähettää samanaikaisesti YouTubeen, Vimeoon, Creative Cloudiin, ja FTP-sivustoille.Lähetä After Effectsin kooste suoraan Media Encoderiin käyttäen Koostaminen > Lisää kohteeseen Adobe Media Encoder -jono. Katso lisätietoja kohdasta Julkaise YouTubeen ja Vimeoon.

Käytä Adobe Media Encoderia viedäksesi näihin muotoihin. Lähetä After Effectsin kooste suoraan Media Encoderiin käyttäen Koostaminen > Lisää kohteeseen Adobe Media Encoder -jono. Katso lisätietoja kohdasta Luo H.264-, MPEG-2-, ja WMV-videoita.

Käytä Adobe Media Encoderia viedäksesi H.264:ään (.mp4), Adobe Flash -ryhmän suosittelemaan muotoon. Lähetä After Effectsin kooste suoraan Media Encoderiin käyttäen Koostaminen > Lisää kohteeseen Adobe Media Encoder -jono. Katso lisätietoja kohdasta Luo H.264-, MPEG-2-, ja WMV-videoita.

Saat lisätietoa uusimman After Effects -version tunnetuista ongelmista artikkelista Tunnetut ongelmat.

QuickTime-virheet voivat johtua monista eri syistä. Etsi ratkaisuja kohdasta QuickTime-virheiden vianmääritys.

Asensit After Effectsin kieliversion, joka ei vastaa käyttöjärjestelmän kieltä. Etsi vastaukset tästä artikkelista, Virhe "Unicode-merkkejä ei voitu muuntaa".

Voit jatkaa liikegrafiikkamallien hahmontamista myös kokeilujakson päätyttyä. Jos haluat lisätietoa, katso seuraava artikkeli Liikegrafiikkamalleihin liittyvät usein kysytyt kysymykset.

Jos olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen ja varoitus jatkuu, etsi ratkaisuja kohdasta Virheviesti ”Kirjasinhakemistoa ei voida lukea”.

Kun After Effects käynnistetään, ohjelma voi näyttää sellaisia viestejä kuin ”0,000 Mt:n muistia ei voi varata” tai ”0,002 Mt:n muistia ei voi varata”. Vastauksia on artikkelissa Muistia ei voi varata.

Yhteisö

Liity keskusteluun.