Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten After Effects ladataan ja asennetaan?

Voit ladata After Effectsin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miksi After Effects ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voinko ladata After Effectsin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa After Effectsin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa After Effectsin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja muuttaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Lue kuinka peruuttaa erityyppisiä Creative Cloud -jäsenyyksiä ja ymmärtää Adoben tilausehtoja.

Tekniikat

Voinko korjata epävakaata, käsivaralta kuvattua kuvamateriaalia?

Kyllä. Käytä Käyristyksenvakaintehostetta vakauttaaksesi epävakaita tai nykiviä kuvauksia. Katso vaiheittaiset ohjeet kohdasta Epävakaan videokuvamateriaalin vakauttaminen.

Kuinka luodaan realistinen liike?

Realistinen liike on enemmän kuin yksinkertainen kohteen siirtäminen. Opi tässä lyhyessä videosarjassa, kuinka erikoistehosteita lisätään liikkeen hämärtämiseksi, värin ja varjojen korjaamiseksi ja kameran liikkeen simuloimiseksi.

Kuinka voin animoida hahmon samaan tahtiin vuoropuheluni kanssa?

Adobe Character Animator, joka asennetaan After Effectsin CC 2015:n ja myöhempien kanssa, kaappaa kasvojen ilmeet ja liikkeen verkkokamerastasi ja animoi hahmoa, joka perustuu omaan esitykseesi. Katso tätä käytön aloittamisopasta aiheesta Character Animator ja opi lisää.

Kuinka animoin tekstiä otsikkoon?

Opettele animoinnin perusteet -teksti After Effectsissä kolmiosaisessa opetusvideossa Animoi logo videoon.

Kuinka saan kuvausmateriaalin näkymään esineessä?

Maskaa esine niin, että toinen kuvausmateriaali voi näkyä sen sisällä. Tutustu tähän artikkeliin oppiaksesi lisää aiheesta muotojen ja maskien luominen.

Vientiongelmat

Miksi videotiedostoni on niin valtava? Miksi se toistuu niin huonosti?

Kun hahmonnat ja viet elokuvan, oletusasetukset luovat pakkaamattomia tai häviöttömästi pakattuja tiedostoja. Tällaiset tiedostot ovat valtavia ja ne on tarkoitettu jälkituotantotyöskentelyyn, ei toistoon. Kun haluat sujuvan toiston tietokoneellasi, pakkaa tiedosto. Opi lisää aiheesta elokuvien koodaus- ja pakkausvaihtoehdot.

Mitä asetuksia käytän viedäkseni YouTubeen tai Vimeoon?

Adobe Media Encoder antaa sinun hahmontaa ja lähettää samanaikaisesti YouTubeen, Vimeoon, Creative Cloudiin, ja FTP-sivustoille.Lähetä After Effectsin kooste suoraan Media Encoderiin käyttäen Koostaminen > Lisää kohteeseen Adobe Media Encoder -jono. Katso lisätietoja kohdasta Julkaise YouTubeen ja Vimeoon.

Kuinka vien H.264-, MPEG-2-, tai WMV-muotoihin?

Käytä Adobe Media Encoderia viedäksesi näihin muotoihin. Lähetä After Effectsin kooste suoraan Media Encoderiin käyttäen Koostaminen > Lisää kohteeseen Adobe Media Encoder -jono. Katso lisätietoja kohdasta Luo H.264-, MPEG-2-, ja WMV-videoita.

Kuinka luon videon Flash Playerille?

Käytä Adobe Media Encoderia viedäksesi H.264:ään (.mp4), Adobe Flash -ryhmän suosittelemaan muotoon. Lähetä After Effectsin kooste suoraan Media Encoderiin käyttäen Koostaminen > Lisää kohteeseen Adobe Media Encoder -jono. Katso lisätietoja kohdasta Luo H.264-, MPEG-2-, ja WMV-videoita.

Miksi kaikki QuickTime-koodekit eivät ole käytettävissä?

QuickTime sisältää ensisijaiset vanhojen koodekkien edellyttämät koodaustoiminnot. Jos asetus ei ole käytössä, jotkut koodekit eivät ole käytettävissä After Effectsissä. Opi QuickTime valintojen asettaminen artikkelista Jotkut QuickTime -koodekit puuttuvat After Effectsistä.

Yleiset ongelmat

Kuinka saan After Effectsin toimimaan nopeammin?

Voit parantaa suorituskykyä optimoimalla tietokonejärjestelmääsi, After Effectsiä, projektiasi ja työnkulkuasi. Lue lisää tästä artikkelista aiheesta Suorituskyvyn parantaminen.

Miksi saan QuickTime-virheviestin?

QuickTime-virheet voivat johtua monista eri syistä. Etsi ratkaisuja kohdasta QuickTime-virheiden vianmääritys.

Miksi saan virheilmoituksen Unicode-merkkien muuntamisesta?

Asensit After Effectsin kieliversion, joka ei vastaa käyttöjärjestelmän kieltä. Etsi vastaukset tästä artikkelista, Virhe "Unicode-merkkejä ei voitu muuntaa".

Miksi After Effects avautuu niin hitaasti?

Jos käyttöoikeudet Adobe-asetuskansiolle on asetettu väärin, After Effectsin käynnistyminen voi kestää kauan. Katso tästä artikkelista, miten Adobe-asetuskansion luku/kirjoitus asetetaan: Oikeuksien ongelmien korjaus (hidas käynnistyminen).

Miten voin korjata sanakirjavirheen?

Jos olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen ja varoitus jatkuu, etsi ratkaisuja kohdasta Virheviesti "Kirjasinhakemistoa ei voida lukea".